Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Zakaj si pulimo prve sive lase?

17. mar 2023 12:20
0

Oglasno sporočilo

Poznate besedno zvezo "Secret Single Behavior", s katero je Carrie Bradshaw nekoč opisala čudne stvari, ki jih počnemo, ko smo popolnoma sami? (Njena je bila, da je na slane krekerje mazala grozdni žele in jih jedla v kuhinji, medtem ko je brala modne revije.)

Ena takih stvari je tudi iskanje in puljenje sivih las. Ko se na miren trenutek usedemo pred povečevalno ogledalo in iščemo kakršne koli znake srebrne barve. Nato lase previdno razmaknemo ter iščemo še vsako skrito sivino, ki bi jo lahko napadle s pinceto.

In preden rečete, da bo puljenje enega sivega lasu povzročilo, da bosta namesto njega zrasla dva, vam zagotavljamo, da je to popolnoma neresnično.

Kaj je torej tisto, zaradi česar se želimo znebiti sivih las? Za začetek je puljenje izredno prijetno – prinese nekakšno olajšanje. Gre za neskončno prizadevanje ljudi za ustavitev časa. Intelektualno in moralno si sicer prizadevamo, da bi se starale dostojanstveno in to počele z lahkoto – toda ko se začnejo kazati prvi znaki staranja v obliki globljih gubic in sivine, se začnemo boriti.

Zavedamo se, da nekega dne ne bomo več mogle izpuliti le nekaj sivih las in končati, ker jih bo preprosto preveč. Nekega dne se bomo morale odločiti, ali si jih bomo barvale ali jih sprejele.

PREBERITE TUDI: Napake pri frizuri, ki vas postarajo

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Strokovnjakinja za kraljevi slog je razkrila vzrok za nov poslovno-eleganten sartorialni videz valižanske princese.