Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Vse, kar morate vedeti o prvi polni luni 2021 (28. 01.)

25. jan 2021 9:21
0

Oglasno sporočilo

... 28. januarja nekaj burnih planetarnih povezav, ki bi lahko privedle do kozmičnih spopadov - osvetlila pa bo tudi naš občutek samozavesti in ustvarjalnosti, ki nas navdihuje, da najdemo sonce sredi nevihtnih oblakov. 


 

Ta polna luna je morda znana kot volkova luna, toda ker se odvija v fiksnem ognjenem znaku leva, bo iz njihovih brlogov odnesla našo ponosno notranjo levjost. Ta lunacija nas prosi, da se postavimo - pogumno, karizmatično in ustvarjalno. Zdaj je čas, da usmerite samozavest, še posebej, ko gre za projekte z romantiko, samoizražanjem in strastjo.

Imejte srce na pladnju

Morda smo sredi sezone vodnarjev, toda ta polna luna v odprtem srcu leva nas prosi, da se navdušimo nad svojimi čustvi. Ne bojte se izraziti sebe in bodite ranljivi Ta lunacija nam ponuja priložnost, da sprostimo naše najbolj vroče občutke. Povejte, kako se počutite, in svojo romantično plat postavite v središče.

Lovite svoje ustvarjalne cilje

Polne lune so čas, da stvari dosežejo vrhunec in zlasti ta luna, ki ji vlada lev, je pravi čas, da pokažete svoje ustvarjalne talente in oživite svoje strastne projekte.

Naj se zaupanje ne spremeni v nepremišljenost

Ta polna luna nam krepi samozavest in nam pomaga prižgati svoj notranji ogenj, vendar se ne zanašajte na pretiravanje ali nepotrebno tveganje. Srečni planet Jupiter nasprotuje tej polni luni, ki nam krepi občutek optimizma in raznese občutek samozavesti. Toda ta vidik nam lahko povzroči tudi precenjevanje stvari, kar lahko privede do tega, da rečemo stvari, ki jih obžalujemo, ali do iger na srečo, ki preprosto niso vredne. Pazite na razvade in usmerite hladno, mirno, zbrano energijo sezone vodnarjev, da boste ostali razumni.

Ne bodite paranoidni v romantiki

Romantični planet Venera se ob tej že tako dramatični polni luni usklajuje z močnim lakomnim Plutonom, ki bi lahko okrepil naše občutke ljubosumja in nas popeljal na izlet v partnerstvu. Lahko odkrijete kakšno dramo ali povohate nekaj skrivnosti v svojem ljubezenskem življenju, vendar ne pretiravajte. Uporabite svetlobo te polne lune, da se osredotočite na spogledljive, zabavne in vesele vidike vajinega odnosa, namesto da bi poskušali raziskovati v temnih globinah, ki ležijo pod površjem.

PREBERITE TUDI: Ljudje, rojeni v teh nebesnih znamenjih, se hitro navežejo na sočloveka

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Sannnja5 22. jan 2021 11:52
   schauma šampon
  • Dow* 20. jan 2021 18:57
   žal ukinjen
  • Dow* 20. jan 2021 18:49
   dober
  • Dow* 20. jan 2021 18:41
   žal ukinjena
  • Dow* 20. jan 2021 18:35
   stalnica
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  O napredni tehnologiji pomlajevanja smo govorili s priznanim dermatologom, dr. Sandijem Luftom iz Derma Centra Rogaška in Maribor.