Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Ta način nošenja suknjiča je trenutno najbolj "in"

5. maj 2023 14:20
0

O čem govorimo? O trendu suknjičev s pasovi. Vplivnice so ga, jasno, nosile z znanim Gucci pasom z dvojnim G logotipom. Tako so se pasovi iz občasnega modnega dodatka spremenili v obvezen modni dodatek. Če to upoštevamo skupaj z vzponom karirastega suknjiča, ki je v zadnjih letih postal obvezen kos opreme in nadomestil džins in usnjene suknjiče, je ta trend nadvse dobrodošel.

Tako lahko to pomlad povsod videvamo strukturirane suknjiče, ki so v pasu opasani s pasom. Zaradi izjemne priljubljenosti trenda pa so proizvajalci stopili še korak dlje: in sicer so ponudili suknjiče in kostime, ki imajo že dodan pas iz blaga, s katerim lahko lepo poudarimo žensko postavo v obliki peščene ure.

Vse kaže, da ta trend ne bo kmalu izginil, zato če vam je trend všeč, je sedaj idealni čas, da se odločite zanj. Najsi bo tako, da preko svojih suknjičev začnete nositi pas; ali pa si omislite suknjič ali kostim, katerega suknjič ima že dodan pas. Modni oblikovalci so pripravili več izvedb suknjičev, ki so že oblikovani za nošenje s pasom, vendar je ena od prednosti tega videza ravno v tem, da ga lahko enostavno sestavite s kosi, ki jih že imate. Preprosto vzemite svoj suknjič in pas iz omare ter preko suknjiča nadenite pas.

Ali je suknjič s pasom primeren za vas?

Čeprav živimo v čudni dobi, ko je večina pozabila na osnovno pravilo oblačenja, ki se glasi "oblačimo se postavi primerno", je dejstvo, da mnogi kosi pač niso primerni za obilne postave, saj jim ne naredijo nobene usluge. Med drugim so to tisti, ki so v pasu ozki in poudarijo violina žensko postavo – a seveda le, če imajo kaj poudariti.

Zatorej če je naša postava bolj podobna jabolku kot violini, raje poiščimo kak trend, ki nam bo bolj ustrezal (medtem pa se lahko lotimo hujšanja, saj je maščoba okoli pasu najbolj zdravju nevarna).

Nasvet: Če imate kratke noge, morate paziti, da izberete krajši suknič, saj bo predolg to še bolj poudaril in bo postava izpadla zelo neskladna.

Ali je za ta videz primeren vsak suknjič?

Če boste videz poustvarile s kosi, ki jih imate že doma, izberite suknjič, ki je teliran in nima preveč volumna in ne sodobnih ravnih, moško krojenih krojev. Pomembno je namreč, da ni preveč volumna okoli pasu, sicer s pasom ne bo izpadel pretirano estetsko.

PREBERITE TUDI: Ta ženstven spomladanski trend vas bo očaral

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Za kar najvišjo stopnjo privlačnosti je potrebnega manj vložka, kot si morda mislite.