Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Tom Brady in Gisele Bündchen po 13 letih zakona vložila zahtevo za ločitev

31. okt 2022 16:56
0

Oglasno sporočilo

"Sporazum je pripravljen," je povedal vir, ki je seznanjen s situacijo. "Ves čas sta se dogovarjala o pogojih."

Vir še dodaja: "Dogovorila sta se za skupno skrbništvo nad otroki."

Do ločitve para je prišlo po mesecih poročil, da se par trudi ohraniti odnos in da je 42-letna Bündchen končala z njunim zakonom.

"Dolgo je bila zaradi tega vznemirjena in še vedno ji je težko, vendar čuti, da mora iti naprej," je vir povedal v začetku oktobra. "Ne verjame, da se njun zakon lahko reši."

Ko je Bündchen najela odvetnika za ločitev, ji je sledil tudi 45-letni Brady.

Vir blizu Bradyja je takrat povedal, da je quarterback prizadet zaradi najnovejšega razvoja dogodkov v njegovem zakonu.

"Ona je tista, ki usmerja ločitev," je dejal informator. "Ona igra napad, on pa obrambo. Želi se zaščititi, zaščititi svoje interese, vendar je šele zdaj začel uporabljati pravno pot. Ne želi, da bi bilo to grdo, ne želi se boriti. Če bo prišlo do ločitve – in zdi se, da bo – si želi, da bi ta potekala čim bolj gladko."

Par si deli dva otroka, 12-letnega sina Benjamina in 9-letno hčerko Vivian Lake – poleg Bradyjevega 15-letnega sina Johna Edwarda z bivšo Bridget Moynahan. Vir je povedal, da je Bündchen hudo za otroke, vendar ne pričakuje težav s skrbništvom pri Bradyju.

Par je pred kratkim za 17 milijonov dolarjev na ekskluzivnem otoku Indian Creek v Miami Beachu, vir pa pravi, da bo Bündchen v primeru ločitve verjetno ostala na tem območju.

Septembra je vir povedal, da par živi ločeno že več kot mesec dni, ko se je začela sezona NFL 2022-23. "Gisele je zdaj zaposlena s svojim življenjem in je nekaj časa preživela stran od Toma v Miamiju in New Yorku," je povedal eden od notranjih virov.

"Ona je oseba, ki zelo pretehta prednosti proti slabosti, in vidi zelo malo prednosti za to, da bi on igral še naprej," je o Bündchen povedal vir. "Povedala mu je, da je najboljši igralec in da mu ni treba ničesar več dokazovati. Lahko bi odšel na vrhu, kajti igranje, dokler ne zmoreš več in si slabši, se ne zdi način, kako oditi na vrhu."

Bündchenova je leta 2015 v intervjuju razkrila, da je sicer že na začetku razmišljala o odhodu od Bradyja, ko je njegova bivša naznanila, da je noseča z njim.

"To je bil izziv, saj veste; hodim s tem fantom, spoznala sva se, začela sva hoditi in vse je super, potem pa se zgodi to. Takrat sem se počutila, kot da ne vem, kaj naj storim. To je bil eden od tistih trenutkov, ko sem se spraševala: Ali naj kar pobegnem?"

Vendar sta ostala skupaj in se januarja 2009 zaročila. V začetku naslednjega meseca sta si v Santa Monici v Kaliforniji tiho rekla "da". Brady in supermodel sta si aprila letos ponovno izmenjala zaobljube na njenem domu v Kostariki.

Februarja 2022 sta praznovala 13 let zakona in na družbenih omrežjih delila navdušujoče objave. "Pred 13 leti sva si oba rekla 'da' ... in ti si bila najboljša stvar, ki se mi je zgodila v življenju," je Brady zapisal v prisrčnem podpisu. "Zdaj te ljubim bolj, kot sem si kdajkoli lahko predstavljal. Si najboljša mati, žena in podpornica na svetu in blagoslovljen sem, da te lahko imenujem svojo ženo."

Medtem je supermanekenka svojo objavo opremila z napisom: "Srečno obletnico, ljubezen mojega življenja! Te amo! @tombrady."

Kljub temu da je Bündchenova nekoč zakon označila za "čudovit", je bil par v preteklosti že blizu ločitvi – zlasti med razpletom afere "Deflategate" leta 2015. Takrat je Brady zavrnil poročila, da bi se njun zakon lahko končal, in za bostonski radio WEEI dejal: "Odlično sva."

"Sem srečen človek. Bil sem zelo blagoslovljen s podporo svoje družine in vsekakor nje, in ni večje podpornice, kot je ona, in obratno," je dejal Brady. "Bil sem zelo blagoslovljen, da imam neverjeten odnos s svojo življenjsko sopotnico, in mislim, da tega ne bo nikoli nič oviralo."

Brady je leta 2020 povedal, da sta z Bündchenovo obiskala zakonskega svetovalca, ko sta pred nekaj leti v njunem razmerju zašla v težko obdobje.

"Gisele ni imela občutka, da opravljam svoj del dela za družino," je Brady dejal v intervjuju s Howardom Sternom aprila 2020. "Imela je občutek, da bom celo sezono igral nogomet, ona pa bo skrbela za hišo, potem pa bom kar naenkrat, ko se bo sezona končala, rekel: 'Super, zdaj pa se lotim vseh svojih drugih poslovnih obveznosti; naj začnem trenirati nogomet,' ona pa je sedela in rekla: 'Kdaj boš začel delati za hišo? Kdaj boš peljal otroke v šolo in to počel?' "

Bündchen mu je napisala pismo, je povedal Brady, v katerem je delila svoja razmišljanja o njunem razmerju.

"Dejansko mi je napisala pismo, ki je bilo zelo premišljeno, še vedno ga imam, hranim ga v predalu in ga berem," je dejal. "To je zelo iskreno pismo, v katerem je napisala, da sem v najinem zakonu na tej točki, in je zame dober opomnik, da se bodo stvari sčasoma spreminjale in razvijale. Kar se je zgodilo in kar je delovalo za naju pred desetimi leti, ne bo delovalo za vedno, ker rastemo na različne načine."

Bündchen se je med nastopom v oddaji Ellen decembra 2018 šalila: "Nisem bila zelo uspešna" pri prepričevanju Bradyja, naj se upokoji. Kljub temu je manekenka v intervjuju maja 2017 navdušeno govorila o svojem odnosu z Bradyjem.

"Mislim, da sva rasla in se eden od drugega veliko naučila," je dejala. "Veste, to, da živiš s partnerjem, od katerega se lahko vedno učiš in rasteš, je čudovito."

Ko se je Brady po sezoni 2021 v ligi NFL začasno umaknil iz nogometa, je vir povedal, da je Bündchen že nekaj časa čakala, da njen mož obesi dres na klin.

"Gisele je že nekaj let upala, da se bo že upokojil, zlasti po tem, ko je z Bucsi osvojil Super Bowl," je notranji vir povedal februarja 2022. "Resnično je vesela, saj bi jo res skrbelo zanj. Nerada vidi, da ga zadenejo."

Brady se je upokojil in manj kot dva meseca po prvotni napovedi upokojitve napovedal vrnitev k ekipi Tampa Bay Buccaneers, odločitev, ki jo je Bündchen tako javno kot zasebno očitno podpirala kljub svojim prejšnjim upom.

"Gisele je že leta glasno izražala željo, da bi se upokojil, vendar je tudi njegova največja navijačica. Če se ne bi strinjala, tega ne bi nikoli storil," je povedal vir. "O vsem, kar počneta, se odločata kot družina."

Julija 2022 je Brady v intervjuju razkril, kako par vzgaja svoja otroka, 9-letno Vivian Lake in 12-letnega sina Benjamina Reina. Brady je dejal, da je vzgoja otrok, da razumejo svoje privilegije, verjetno najtežja stvar zaradi njegovih in Bündchen skromnih začetkov.

"Moja žena je odraščala na podeželju Brazilije, v najbolj oddaljeni zvezni državi na jugu, Rio Grande do Sul, v zelo majhnem kmečkem mestu, zelo preprosto dekle," je dejal. "V njihovi hiši sta bili dve spalnici – ena za starše in ena za njo in njenih pet sester."

"Odraščal sem v, rekel bi, družini srednjega razreda v Kaliforniji, moj oče je noro garal za našo družino," je pojasnil. "Mama je ostala doma in skrbela za nas otroke in videl sem, kako je mama vsak dan delala, da nam je ponoči pripravljala hrano in prala oblačila, zdaj pa so nas podpirali tako, da so prihajali na vse naše tekme in to je bilo neverjetno, potem pa gledam svoje življenje z družino in je tako hitro."

V majskem intervjuju za britanski Vogue je brazilska manekenka razkrila, da prevzema vajeti v svoje roke, ko gre za njuno družino, Brady pa podpira njene odločitve.

"Mislim, da se razmerja ne zgodijo kar tako; nikoli niso pravljica, kot želijo ljudje verjeti, da je. Da si z nekom resnično usklajen, je treba delati, zlasti ko imaš otroke," je povedala.

Nekdanja angelčica Victoria's Secret je dodala: "On se osredotoča na svojo kariero, jaz pa predvsem na otroke. In zelo sem mu hvaležna, da mi dovoli, da prevzamem vajeti, ko gre za najino družino. Zaupa mojim odločitvam."

PREBERITE TUDI: Vse kaže, da se razhaja še eden najbolj trdnih zvezdniških parov

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Obstaja kar nekaj zvezdnic, katerih hčere so njihove naslednice, ali pa so jim vsaj vizualno vsaj malo podobne.