Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

To so stvari, ki jih počnete, ker se bojite zlomljenega srca

10. avg 2021 9:08
0

Oglasno sporočilo

... potrebno veliko poguma, da se izvlečete in nadaljujete z življenjem. Zlomljeno srce močno vpliva na nas in pogosto nas prisili, da ukrepamo tako, da zaščitimo svoje srce. Velikokrat se ta dejanja pojavijo podzavestno, še preden se zavedamo motivov tega, kar počnemo. Vendar je to naravno, saj se želimo samo zaščititi pred nadaljnjo bolečino. Predstavljamo vam pogled na stvari, ki jih počnete, ker se bojite novega razočaranja.

Čustvena nedostopnost

Tudi če najdete nekoga, ki vam je všeč, se iz takšnih ali drugačnih razlogov preprosto ne bo izšlo - predvsem zato, ker ste čustveno nedostopni, ali se ne boste zlahka zavezali. To je zato, ker vam je koncept "za vedno" nekaj tujega. Preveč ste prestrašeni, da bi sploh začeli nekaj, kar bi lahko trajalo.

Potrebujete stalno potrjevanje

Ko vas je strah razočaranja ali zavrnitve, boste čutili prisilno potrebo po pridobitvi drugega mnenja o skoraj vsem. Naj bodo vaše izbire povezane s hrano ali modo, vedno potrebujete odobritev nekoga drugega. Prav tako se boste verjetno opravičili za veliko stvari, za katere se sploh ne bi potrebovali.

Želite, da je vse popolno

Ker se bojite zlomljenega srca, se ne boste zadovoljili z nič manj kot popolnim. To izhaja iz dejstva, da po stiski srca ljubezen začnete enačiti s popolnostjo. Začnete verjeti, da se je vaša prejšnja zveza končala, ker stvari niso bile popolne.

Veliko se boste šalili

Velikokrat imajo ljudje, ki v svojem osebnem življenju veliko trpijo, največji smisel za humor. Menijo, da jim smeh lahko pomaga pri prenašanju bolečine. Vendar to traja le nekaj trenutkov.

PREBERITE TUDI: Zakaj so ženske ob razpadu zveze bolj prizadete?

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 9. maj 2022 18:38
   Slavospev poceni laku za nohte
  • Tanja 26. apr 2022 16:57
   Razočaranje
  • Tanja 26. apr 2022 15:39
   Odličen
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Kar se tiče ličena, v osnovi sodimo ženske v dve skupini: tiste, ki se držijo preverjene klasike ličenja – in pa tiste, ki rade preizkušajo nove trende.