Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

To je razlog, zakaj Kate Middleton zadnje čase nosi hlačne kostime

2. okt 2023 11:32
0

Odkar se je valižanska princesa po poletnem premoru vrnila na kraljeve dolžnosti, je videti brezhibno kot vedno. A precej drugače, kot smo je vajeni.

A ob začetku novega obdobja njene visoke kraljeve kariere, leto dni po smrti pokojne kraljice Elizabete II, si kraljevi opazovalci ne morejo kaj, da ne bi opazili spremembe v slogu žene princa Williama.

Samo septembra se je princesa Kate pojavila v sedmih hlačnih kostimih. 

Čeprav njena nagnjenost k močnemu poslovnemu oblačenju ni nič novega, je njena dosledno uglajena in očitno korporativna estetika velik odmik od njenega eklektičnega oblačenja poleti.

"Odkar je Kate postala valižanska princesa, je njena podoba vsekakor bolj poslovna, njena resnejša garderoba pa odraža težo njene pomembne vloge v Firmi," je razložila kraljeva strokovnjakinja za slog, Miranda Holder.

Miranda dodaja, da je postopen prehod princese Kate iz elegantnega dekleta iz sosednje hiše v sartorialno modo del postopnega umeščanja njene vloge. "Dobesedno se je preimenovala v skladu s svojo novo stopnjo avtoritete kot valižanska princesa in položajem naše bodoče kraljice."

Palača je v skladu s tem razkrila, da bodo prenehali priznavati zasluge oblikovalcev za kraljeve obleke, razen ob posebnih priložnostih, da bi tako preusmerili pogled naroda na Kateino delo. Kljub temu pa princesin modni vpliv še naprej kraljuje.

"Kate je ostala zvesta isti 'modni formuli' pri krojenju – izbira nevtralne barve, ki se zdijo manj lahkotne kot potiski in svetli odtenki v preteklosti," pojasnjuje za slog, Miranda Holder.

"V skladu z dejstvom, da palača ne razkriva podrobnosti o njenem videzu, je to najverjetneje poskus odvračanja pozornosti od princesine mode in preusmerjanja naše pozornosti na njen glavni namen – njeno delo," je dodala.

Čeprav se zdi malo verjetno, da bodo ljubitelji njenega sloga kmalu doživeli ponovitev drzne wimbledonske obleke princese Kate, to še ne pomeni, da so njeni hlačni kostimi dolgočasni. Nepozaben trenutek v kraljičinem slogu je bil, ko je na predstavitvi kampanje Shaping Us Campaign nosila rdeč hlačni kostim Alexander McQueen.

"Barva je bila zanjo popolna," je dejala Miranda. "Od asimetričnega kroja suknjiča s poudarjenimi rameni, do širine hlač in draperije tkanine – vsak element kroja je dodal gibanje in malce dramatičnosti – bila je veličastna." 

PREBERITE TUDI: Kate Middleton presenetila s svojo novo izbiro uradne garderobe

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Valižanska princesa se pri vzgoji zgleduje po vzgoji princese Diane – pa tudi takšne, kakršno je imela sama.