Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

To je 5 najbolj neurejenih znakov zodiaka

3. avg 2022 10:33
0

Oglasno sporočilo

... pobrišejo prahu niti z rešetk na klimatski napravi. Tukaj je 5 znakov zodiaka, ki spadajo med najbolj neurejena in imajo razlog za neurejenost zapisan v zvezdah.

Oven

Ovni niso umazani, vendar so preveč zaposleni, da bi jim bilo mar za te stvari. Ti ljudje so družabni metuljčki, ki ne ostanejo doma, razen če se dogodek odvija pri njih.

Rak

Raki se težko ločijo od stvari, saj je na vse, kar imajo, vezan spomin. So izjemno nostalgični glede vsega, ne zato, ker so materialisti, ampak iz preprostega razloga, ker se težko ločijo od svojih stvari. Ne bodite presenečeni, če boste v njihovem pomivalnem koritu videli kup posode, takšni so bili rojeni.

Dvojčka

Dvojčki so kot oven, preveč zaposleni, da bi pospravljali. Niso veliki ljubitelji brisanja prahu in čiščenja stvari, razen če je to res nujno. Potrebujejo stimulacijo in čiščenje pri njih ne deluje. Odnesli bodo smeti, to je pa tudi vse. Druženje je tisto, kar jih zanima in na čemer delajo. 

Strelec

Strelci imajo svoj um na več mestih hkrati, zato je neumno pričakovati, da bodo čistili. Možno je tudi, da lahko belo perilo postane zeleno in rožnato, če so bili določeni, da morajo oprati perilo, ker so njihove misli preobremenjene!

Vodnar

Ti globoko razmišljajoči ljudje so tako obsedeni z različnimi mislimi, da je čiščenje daleč od tega. Sedeli bodo in se poglobili v knjigo ali prebrali predavanje ali karkoli, kar bo povečalo njihovo znanje, vendar čiščenje še zdaleč ni to.

PREBERITE TUDI: Tedenski horoskop: 1. do 7. avgust 2022

 

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 9. maj 2022 18:38
   Slavospev poceni laku za nohte
  • Tanja 26. apr 2022 16:57
   Razočaranje
  • Tanja 26. apr 2022 15:39
   Odličen
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Čas je, da damo hlačam – sploh kavbojkam – malo premora. In praznični december je idealna priložnost!