Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Ti kopalniški trendi so v odhajanju

14. nov 2022 12:16
0

Oglasno sporočilo

Zato je, če želimo biti ekološki in hkrati ne podpirati modernega potrošništva, tudi to dober razlog, da se držimo kar se da klasičnih in minimalističnih konceptov opremljanja. Z njimi nikoli ne moremo zgrešiti – in nikoli ne gredo zares iz mode.

Spodnji trendi, ki so bili priljubljeni kar nekaj let, zato jih lahko vidimo v veliko kopalnicah, so brez dvoma v odhajanju, zato dobro premislite, če ste razmišljali o tem, da bi jih vključili v svojo kopalnico. Če pa ravno razmišljate o prenovi kopalnice, si v tem članku lahko ogledate trende za 2023, ki so tako nevtralni, da prav zagotovo tudi nekaj let kasneje ne bodo preživeti.

Korita umivalniki

Morda so korita že od nekdaj priljubljeni na prenovljenih letališčih in v živahnih, slabo osvetljenih restavracijah, vendar njihova priljubljenost v domovih najhitreje upada. Sicer naredijo vtis, vendar pogosto izginejo iz mode veliko prej, preden dotrajajo in jih je dejansko treba zamenjati.

Umivalniki v obliki posode

Velja povsem enako kot za umivalnike-korita. Umivalniki v obliki posode odhajajo.

Pust videz bolnice

Ob vzponu tradicionalnega sloga je logično, da se večina ljudi odloča za bolj dekorativne omarice, ki dajejo občutek topline in domačnosti. Zato so ultra-moderni dizajni brez ročajev preprosto 'out', saj njihov sterilen videz nikakor ne daje vtisa domačnosti, temveč bolj kake bolnice ali labolatorija.
 

PREBERITE TUDI: 6 kopalniških trendov, ki bodo prevladovali v letu 2023

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Z Leo Pisani, strokovnjakinjo za kulturo oblačenja, smo se pogovarjali o celoviti podobi, ženstvenosti in kako pomembna je naša podoba.