Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Tedenski horoskop: 23. do 29. september 2019

22. sep 2019 10:02
0

Oglasno sporočilo

Juhuuu, v ponedeljek je prvi jesenski dan! Sonce se bo premaknilo v znak tehtnice (vse najboljše, uravnotežene ženske!). Čas je, da začnemo uživati v spreminjajočih se barvah listja, si privoščimo kako jesensko sladico kot je npr. jabolčni zavitek, in smo videti totalno ljubke v najljubšem toplem šalu in novih gležnjarjih.

Merkur in Venera, ki sta oba v tehtnici, se ta teden borita z discipliniranim Saturnom ter nas opominjata, da je treba lepoto – tako kot mehak šal iz kašmirja – zaslužiti. 28. septembra nam bo mlaj v tehtnici dal možnost, da se zaustavimo, umirimo in določimo namere za prihajajočo sezono.

 

Ovnica

V začetku tedna boste preveč premlevali stvari, ki so se že zgodile. Ne pozabite, da bodo najpomembnejše informacije prišle iz vaše notranjosti. Ne zanemarjajte svojih instinktov! Okoli srede ali četrtka boste končno razodeli, kaj vam leži na srcu. Polni boste energije, kar pomeni, da je čas, da storite nekaj pomembnega. Okoli petka boste videli, da je vaše navdušenje kar nalezljivo, saj se boste z nekom ponovno povezali.

 

Bikica

Globoko zajemite sapo in poskrbite, da nečesa ne boste jemali osebno. Prav tako si vzemite čas, preden se dokončno dogovorite. Okoli srede pomagajte ostalim, saj se boste ob tem počutili dobro tako vi kot tudi tisti okoli vas. V petek boste prejeli nove informacije, ki vam bodo pomagale pri izbiranju poti v prihodnosti - najverjetneje vas bodo vodile k izbiram v vašem ljubezenskem življenju.

 

Dvojčici

V ponedeljek boste trdno stali za izrečenim, svoje trditve pa boste potrdili tudi s solidnim argumentom. Pri tem uporabljajte logiko. Okoli srede se zavedajte, da vam bi lahko drugo mnenje o vašem projektu prišlo še kako prav. Prepričajte se, da boste svoje načrte predstavili jasno, prav tako pa spregovorite o svojih idejah in čustvih. Le tako boste lahko od ostalih pričakovali isto. V nedeljo boste končno dosegli pomemben napredek!

 

Rakica

V začetku tedna vas bodo prevzela močna čustva, veliko pa se bo dogajalo tudi na področju zvez. Stvari se bodo zakomplicirale, zato poskusite nanje pogledati še z drugega zornega kota. Čas je, da se končno pričnete zavedati svoje podzavesti, ki ima izjemen vpliv na vaše vedenje in odločitve. Od petka dalje vas bodo navduševale lepote narave. Pojdite na izlet z nekom, ki vam veliko pomeni! V nedeljo pa pričakujte spopad z nekom, ki je ravno tako trmast kot vi.

 

Levinja

V začetku tedna bodite nekoliko bolj pozorni kot ponavadi, saj vas nekdo potrebuje. Vaša pomoč je v tem primeru neprecenljiva. Okoli srede in četrtka se vam bodo odprle nove priložnosti. V petek boste vsi želeli imeti zadnjo besedo, zato bodite pripravljeni na pogajanja in sklepanje kompromisov. Ja, včasih je treba tudi popustiti! O vsaki naslednji potezi dobro premislite. Najkasneje v nedeljo boste konflikt razrešili, preostanek dneva pa izkoristite za počitek.

 

Devica

V začetku tedna se zavedajte svoje vrednosti. Prepoznavni bodite po svoji samozavesti! Če želite več, preprosto vprašajte, in presenečeni boste nad rezultatom. Bodite odprtih misli, toda tudi previdni. Nekateri imajo svoje motive! Svoje ideje prihranite za petek, ko boste z obema nogama na trdnih tleh. Morda je čas, da vi prevzamete vodstvo. V nedeljo se boste zabavali ob raziskovanju novih načinov življenja.

 

Tehtnica

Naj vas neprijetne malenkosti v začetku tedna ne potrejo. Imate veliko prednosti, le izkoristiti jih je treba. Okoli srede ali četrtka razkrijte pomembne situacije svojega življenja. Morda se bodo ostali pridružili vašemu zgledu. V petek boste imeli manj energije kot ponavadi, zato si odpočijte, namesto kave pa za inspiracijo uporabite psihično ali fizično rekreacijo. Načrtujte tako, da boste primerno izkoristili svoj čas!

 

Škorpijonka

V ponedeljek vam nekaj priprav ne bi škodilo. Uskladite svoje cilje pri delu in osebnem življenju in si izberite le enega, ki se vam zdi najpomembnejši. Okoli srede boste s svojo natančnostjo presenetili marsikoga! V petek in soboto boste oddajali neverjetne vibracije, tako, da boste privlačili vse okoli sebe. Čeprav boste polni energije in idej, pa v nedeljo uporabljajte že preizkušene metode, da se kaj ne zalomi.

 

 

Strelka

Cel prihodnji teden bo nekoliko počasen, a to še ne pomeni, da ne bo zanimiv! V ponedeljek in torek si vzemite čas, saj se morate prepričati glede vseh podrobnosti preden naredite korak naprej. Ko bo to enkrat za vami, si privoščite nekaj družabnih dogodivščin še pred vikendom. Vaša naravna očarljivost bo vsem na očeh. Sobota in nedelja bosta bolj primerni za tiha opravila. Morda morate poskrbeti za stvari okrog hiše ali pa se bi bilo dobro znova povezati s starimi prijatelji ali družino?

 

Kozoroginja

V začetku tedna boste neustavljivo privlačni. Sedaj je čas, da si vzamete, kar si želite! Okoli srede pa se zazrite v prihodnost in v pot, ki vas še čaka. Po njej hodite previdno in s široko odprtimi očmi. V petek vam bo šlo zbliževanje ljudi še posebej dobro od rok, prav tako pa boste izjemno produktivni na delovnem mestu. V nedeljo se posvetite manj pomembnim stvarem, predvsem pa si vzemite čas zase in za sprostitev. Sprehod v naravo vam bo dobro del.

 

Vodnarka

Se življenje vrti okoli denarja in materialnih stvari ali okoli idej in čustev? Zvezde vas pozivajo k izbiri svojih prioritet. Kaj je za vas najpomembneje? Priložnost za nadaljne raziskovanje vaših prioritet se vam bo ponudila okoli srede ali četrtka. Okoli petka ali sobote bo nastopile srečanje z nekom iz vaše preteklosti. Srečanje ne bo dolgo, saj se vam v nedeljo obetajo novi dogodki, prijatelji in romance!

 

Ribi

V začetku tedna bo vaša prioriteta delo. Prepričajte se, da se določeni ljudje strinjajo z vašimi načrti, saj lahko drugače pride do konflikta. Ne morete misliti samo nase. Okoli srede pa opustite svoje načrte in se sprostite. Bodite lahkotni in odprite svoje srce in misli. Čez vikend bo zacvetelo vaše ljubezensko življenje. Ne stojte pri miru, tudi vi prispevajte k romantičnosti!

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 15. apr 2020 13:56
   Pozitivno presenečenje :)
  • Tanja 25. mar 2020 19:31
   Uau! Totalno pozitivno presenečenje
  • numi 24. mar 2020 18:18
   zimski
  • numi 24. mar 2020 18:00
   Dobra ampak
  • numi 24. mar 2020 17:53
   top
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Evropsko sodišče za človekove pravice bo verjetno kmalu odločilo, da obvezno cepljenje, kot je zakonsko urejeno v Sloveniji, pomeni kršitev temeljnih človekovih pravic.