Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Tedenski horoskop: 16. do 22. september 2019

15. sep 2019 13:26
0

Oglasno sporočilo

Ta teden bomo hodili po tanki liniji med sledenjem svojemu srcu in sledenju načrtu, ki smo si ga zadali. 18. bo Saturn, planet discipline, ponovno prevzel svojo vlogo in preganjati nas bodo začele obveznosti, ki smo jih odlagali. Ja, nastopil je čas, da se zresnimo. 21. se bo Jupiter v strelcu povezal z Neptunom v ribah in želeli si bomo pozabiti vse in narediti nekaj divjega. A preden naredimo kaj takega, raje dobro premislimo. Ni dobro, da si zadamo več, kot smo sposobni prenesti!

 

Ovnica

V začetku tedna se znebite želje po posesivnosti. Sami se lotite nekega projekta pri delu ali doma, saj boste s tem spodbudili svojo samostojnost. Okoli srede bo okoli vas zavladal kaos, a nikar ne skrbite, saj boste vi tisti, ki boste prejeli potrebne informacije za razrešitev problema. Takoj se primerno odzovite. V petek boste neizmerno uživali s svojimi prijatelji ali nekom posebnim. Bodite aktivni in vzemite stvari v svoje roke!

 

Bikica

Čeprav boste v začetku tedna precej čustveni, se poskusite vsaj malo zadržati, saj vaša čustva morda ne bodo v skladu z realnostjo. Ko vas bo zanimalo, kaj se resnično dogaja, je najbolje preprosto vprašati. Okoli srede lahko pričakujete nekaj zanimivih odgovorov, poleg tega pa lahko spet začnete zaupati svojim instinktom. Čez vikend boste še posebno bistrih misli, zato poskusite razrešiti uganko, ki vas muči že nekaj časa.
 

 

Dvojčici

V začetku tedna boste precej odprte glave, kar pa ne pomeni, da si ne morete kaj hitro premisliti. To ne pomeni, da boste neodločni. Glede na to, da bodo vaše misli zaposlene, boste stvari (in ljudi) preučevali na kritičen način. Okoli srede in četrtka bodite previdni glede svojega načina komuniciranja, saj se lahko zelo hitro komu hudo zamerite. V petek boste prejeli nekaj novih informacij, na obzorju pa se že kažejo nova razmerja. Bodite odkriti.

 

Rakica

Samo zato, ker vas nekdo privlači, še ne pomeni, da mu morate slediti na vsakem koraku. V začetku tedna bodite pozorni na razne provokacije in se nanje poskušajte odzvati premišljeno in odgovorno. Okoli srede vam bodo naklonjena naključja, še posebej na področju prijateljstva ali romance. Dobro se boste počutili, saj vas bodo vaši najbližji sprejeli in razumeli. Čez vikend bodite drzni in načrtujte nekaj pustolovskega. Nedelja pa bo bolj romantično obarvana.

 

Levinja

V začetku tedna bo za vas veljal pregovor "roka roko umije". Čeprav ste ste samostojni, je nastopil čas, da se začnete zavedati povezav, ki jih imate z ostalimi. Prav te povezave vam lahko drastično olajšajo in polepšajo življenje. Okoli srede ali četrtka pa pričakujte različne odzive na svoj trud. Svojo energijo usmerite razumevanje njihovih odzivov. Od petka naprej pa bodite aktivni! Posvetite se predvsem svojemu osebnemu življenju.

 

Devica

V začetku tedna se bo jasno izrazil vaš razum, toda nečesa še vedno nikakor ne boste razumeli. Za pomoč prosite prijatelja ali sodelavca, ki vam bo vse pojasnil. Okoli četrtka boste izjemno kreativni. V ospredje bosta prišli vaša umetniška in marljiva stran, ki sta zelo koristi pri ustvarjanju ljubezenskih odnosov. Od petka dalje pa na svet glejte realno. V nedeljo se lahko posvetite, čemur hočete - najbolje, bo, da poskrbite zase s kopeljo, masažo ali sprehodom v neokrnjeno naravo.

 

Tehtnica

V začetku tedna boste polni zanimivih in izvirnih idej. Poskrbite za dobro počutje in stvari se bodo odvijale same od sebe! Najboljše prihranite za kasneje. Okoli srede ali četrtka se lahko pojavijo težave z denarjem. Dobro preučite številke, ocenite velikost težave in jo poskusite rešiti s komunikacijo, da ne boste še mesece plačevali nepremišljenosti. Od petka dalje bo nastopil konec vaših problemov, posvetili se boste boljšim stvarem, morda celo nekomu izjemnemu.

 

Škorpijonka

V začetku tedna boste imeli v mislih predvsem denar. Ne pozabite pa dejstva, da vam denar ne more kupiti sreče, zdravja in ljubezni! Če so to prioritete v vašem življenju, se boste morali potruditi in preusmeriti svojo pozornost in aktivnost. V primeru, da ste samski, poskusite s klepetanjem po internetu, saj vam bo vaša iznajdljivost prišla še kako prav. V petek boste želeli dokočati nekaj v zvezi z delom, toda nikar ne pretiravajte in si raje vzemite odmor. Delo vas bo počakalo.

 

 

Strelka

Dobro vam bo delo, če boste poleg telesa razgibali tudi svoje misli. Pojdite na svež zrak in prejmite nove informacije! Kdaj ste nazadnje kaj dobrega prebrali ali se naučili? Okoli srede in četrtka boste deležni priložnosti za razširitev svojega obzorja. Izkoristite jo! Za namig bodite pripravljeni pozorno prisluhniti. Okoli petka boste zabavali vse okoli sebe, pri tem pa boste izžarevali neustavljivo privlačnost. V nedeljo pa se umirite in se dobro pripravite na začetek naslednjega tedna.

 

Kozoroginja

V začetku tedna vas bodo zamikale nove spremembe in radikalne odločitve, toda pazite, da se pri tem ne boste znebili česa dobrega. Za začetek naj bo sprememba raje majhna - poskusite s kakšnim eksperimentom. Okoli srede boste izredno strastni, na plan pa bo pokukala neka skrivnost. Čas je, da si priznate, za kaj gre. Od petka dalje bodite pazljivi v odnosih z ljudmi, na določenih krajih in tudi ko boste imeli opravka s sumljivimi stvarmi.

 

Vodnarka

V začetku tedna bodo zvezde poudarjale pozitivnost, ki se ji niti vi ne boste mogli upreti. Pri izražanju svojih čustev bodite previdni in natančni, še posebej pri tistih, ki se tičejo vaše romance! Okoli srede pa je bolje, da ne poveste vsega, kar vam leži na duši. V petek ali čez vikend se znebite vsakršne negativnosti, prav tako pa se izognite pogajanju. S problemi se soočite iz oči v oči, začnite jih reševati in kmalu boste spoznali, da se ob tem počutite odlično.

 

Ribi

Nekateri ljudje so neurejeni, neorganizirani, nagnjeni k delanju napak in na splošno nadležni, kar res težko prenašate. Zaradi tega se v ponedeljek oborožite s humorjem, saj ga boste še kako potrebovali. Bodite čimbolj uvidevni, še posebej okoli srede, ko bo stanje najhujše. Začnite s sprejemanjem same sebe, nato pa se posvetite pomembni zvezi in jo poskušajte pogledati z druge perspektive. V petek načrtujte izlet, bodite aktivni in uživajte življenje!

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 15. apr 2020 13:56
   Pozitivno presenečenje :)
  • Tanja 25. mar 2020 19:31
   Uau! Totalno pozitivno presenečenje
  • numi 24. mar 2020 18:18
   zimski
  • numi 24. mar 2020 18:00
   Dobra ampak
  • numi 24. mar 2020 17:53
   top
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Pozabite na ovohavanje prelepih vrtnic – kaj ko bi njih koristi izkoristile kar v vsakodnevni lepotni rutini?