Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Tako bosta polna luna in mrk vplivala na vas

16. jul 2019 15:40
0

Oglasno sporočilo

Polna luna ima močan vpliv na ljudi. Tokrat bo nastopila v znamenju kozoroga in tik ob Plutonu. Karma bo naredila svoje in obveljal bo rek: "Nikoli ne želi sočloveku stvari, ki je ne želiš sebi."

PREBERITE TUDI: Namig: kakšno bo ljubezensko življenje v letošnjem letu

Na vidiku bodo spremembe, dobre in slabe, odvisno od človeka. Tisti, ki v sebi nosijo nepojasnjen strah, se bo te dni le še povečal in jim hkrati omogočil, da razčistijo pri sebi ter ugotovijo vzrok tega strahu. Ne pustite, da nadvlada in mu pokažite zobe. Uspelo vam bo.

Lunin mrk bo vse zadeve le še okrepil. Pričakujete lahko čustvene spremembe v partnerskih in službenih odnosih. Ne bodite nestrpni in ne zahtevajte od ljudi, da gredo preko sebe, ni pravi čas. Čustva, ki ste jih že dolgo nazaj potlačili, lahko pridejo na dan in vas nenadoma preplavijo. Ne prestrašite se jih, namesto tega jih sprejmite in predelajte, ko boste sli čez ta proces, boste zacveteli.

Največji vpliv bodo občutili ovni, raki, tehnice in kozorogi, njim se odsvetuje sprejemanje pomembnih odločitev in prepiri z bližnjimi, saj se lahko končajo z obžalovanjem.

PREBERITE TUDI: Ti horoskopski pari so najbolj strastni in močni


 

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Katrin 8. jul 2019 21:28
   Navdušena
  • Katrin 8. jul 2019 19:50
   lep kratkoročen učinek
  • Katrin 8. jul 2019 19:46
   zelo nežen
  • Katrin 8. jul 2019 19:33
   neodločena
  • Katrin 7. jul 2019 23:20
   Lahka
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Od otroških vzdevkov, do bolečih razočaranj in najmanj priljubljenih vonjev. Verjetno ga poznate precej manj, kot ste si mislili.