Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Ste z napačno osebo? To vam sporoča vaše srce

14. nov 2022 8:17
0

Oglasno sporočilo

... za vas? Vas bo imel rad, spoštoval in skrbel za vas vse življenje? Vam bo ostal zvest? Medtem ko je vaš um poln podobnih vprašanj, je edino pošteno razmisliti o tem, ali ste z napačno osebo. Tukaj je nekaj glavnih znakov, ki kažejo, da ste z napačno osebo.

Počutite se čustveno izčrpani

Vaš odnos bi vam moral pomagati, da se počutite bolje glede sebe in svoje okolice. Ne nasprotno. Če se zaradi zveze počutite izčrpani na splošno in čustveno izčrpani, morate svojo odločitev premisliti. V dobrem odnosu bi se morali počutiti polni energije.

Pretvarjate se, da ste nekdo drug

Če ste v dobrem razmerju, bi morali sprejeti svoj pristen, pravi jaz. Zaradi tega se ne bi smeli pretvarjati, da ste nekdo drug, samo da bi naredili vtis na partnerja. To je znak, da ne bi smeli biti s to osebo, saj vam ne sprejme takšno, kot ste.

Vaš partner je čustveno oddaljen

Če je vaš partner čustveno oddaljen in se poskuša oddaljiti od vas, potem je to pomemben znak, da se morate umakniti. Človek mora biti čustveno prisoten v odnosu, da se lahko nagiba k potrebam in željam svojega partnerja, in ko to ni več prisotno, kje je smisel?

Nikoli vas ne posluša

Potrpežljivo poslušanje je velik del odnosa. Vaš partner bi moral biti sposoben poslušati in dati svoje mnenje o zadevi, o kateri razpravljate z njim. A če vas redko posluša in je vedno izgubljen v pogovoru, potem morda ni pravi za vas.

Ste samoumevni

Ko vas partner jemlje za samoumevnega in se v razmerju počutite popolnoma zlomljene, potem vedite, da ste z napačno osebo. Krši vaše samospoštovanje in vas spravlja v dvom o vašem položaju v odnosu. In ko se to zgodi, morate vedeti, kdaj oditi. 

PREBERITE TUDI: Stvari, na katere morate biti pripravljeni, če prekinete razmerje z narcisom

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Obstaja kar nekaj zvezdnic, katerih hčere so njihove naslednice, ali pa so jim vsaj vizualno vsaj malo podobne.