Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Ste se zadnje dni počutili zmedeno? Kriva sta bila polna luna in lunin mrk

8. jun 2020 8:02
0

Oglasno sporočilo

Poleg polne lune pa se je v petek zgodil tudi lunin mrk, ki ima še posebej močan vpliv na mnoge. Že od nekdaj namreč mrki napovedujejo tudi večje nepredvidene dogodke, naključja in velike nesreče, zato tisti, bolj vraževerni, ob luninem mrku ne počnejo ničesar pomembnega, se izogibajo odločitvam in potihem upajo, da se ne bo zgodilo nič hudega. 

Polna luna in lunin mrk

V petek sta se oba nebesna pojava združila in zato ljudem povzročila ogromno težav. Mnoge ljudi so preplavila čustva, ki so jih že dolgo nazaj potlačili in jih pripravila do dejanj, ki jih od njih niste pričakovali. Nekateri so prehitro reagirali in sprejemali odločitve, ki jih bodo kasneje v življenju obžalovali. Težko je napovedati, a ob polni luni se pomembni posli naj ne bi sklepali, saj so obsojeni na propad, če se k temu pridruži še lunin mrk, je verjetnost še toliko večja. 

Morda ste opazile, da vam je nihalo razpoloženje. Luna v strelcu sicer prinaša veliko optimizma, lunin mrk pa predvsem veliko dvomov, zato je vaše počutje in razpoloženje variralo iz ene skrajnosti v drugo. A brez skrbi, luna že upada in vse se bo vrnilo na ustaljene tire, no, vsaj do prihodnjega meseca, ko nas čaka luna v kozorogu.

PREBERITE TUDI: Tedenski horoskop

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • [*jag0da*] 14. jul 2020 11:04
   Odlična formula
  • Tanja 15. apr 2020 13:56
   Pozitivno presenečenje :)
  • Tanja 25. mar 2020 19:31
   Uau! Totalno pozitivno presenečenje
  • numi 24. mar 2020 18:18
   zimski
  • numi 24. mar 2020 18:00
   Dobra ampak
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Narava pomaga blažiti nekatere negativne vplive drakonskih ukrepov.