Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Sreča je izbira, dovolite si biti srečni!

21. okt 2020 9:20
0

Oglasno sporočilo

Sreče vsi ljudje ne dojemamo isto, a kljub vsemu si je vsi želimo in si prizadevamo, da bi jo našli. Le peščica je tistih, ki jo najde in si dopusti v njej uživati. Redki namreč naredijo kaj zase, raje čakajo, da bo vse prišlo samo od sebe in tako čakajo tudi na srečo. Čakamo na čudež, ki bo potrkal na naša vrata in nam prinesel srečo. Vendar to se ne bo zgodilo, sreča vas bo izbrala le takrat, ko boste vi izbrali njo in boste nekaj storili v tej smeri. Rek 'vsak je svoje sreče kovač' le ni zaman. 

Sreča ni cilj

Zmotno smo prepričani, da je sreča cilj, ki ga v življenju moramo doseči. Sreča ni trenutek, ki nato večno obstoji, je potovanje in način življenja. Življenje ni enostavno, so težki časi, so težki dnevi, so ljudje okoli nas, ki nam dajejo samo negativne misli, negativno energijo, nas ne znajo pohvaliti, neiskrena prijateljstva, naporna služba, finančne težave ... vse to nas vodi v obup in v misel, da sreča ne obstaja, pa vendar obstaja,  samo dovolite si jo spoznati.

Ne vdajte se v usodo

Ne krivite drugih za vaše stanje, naj ne bodo misli 'ni mi usojeno', 'nisem rojen pod srečno zvezdo' ... izgovor, ki vas dodatno dela nesrečne. Ne sprejmite življenja površno in ne dovolite si razmišljati, da tako pač je, da nikoli ne boste srečni in da nikoli ne bo drugače. Ne zadovoljite se s tem, sebi dajte več. Ne obupajte in ne hodite za tokom, saj ste vi tisti, ki lahko tok vodite, zato zadihajte in bodite tisti, ki boste krojili ta tok življenja, po katerem hodite.

Vzemite življenje v svoje roke in sreča bo prišla.

PREBERITE TUDI: To je stvar, ki prinaša dolgotrajno srečo.

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • [*jag0da*] 14. jul 2020 11:04
   Odlična formula
  • Tanja 15. apr 2020 13:56
   Pozitivno presenečenje :)
  • Tanja 25. mar 2020 19:31
   Uau! Totalno pozitivno presenečenje
  • numi 24. mar 2020 18:18
   zimski
  • numi 24. mar 2020 18:00
   Dobra ampak
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Narava pomaga blažiti nekatere negativne vplive drakonskih ukrepov.