Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Šokantne napovedi Babe Vange za 2023: Ne obeta se nam nič dobrega

3. nov 2022 8:16
0

Oglasno sporočilo

... prepričani, da ste že slišali za slavno Babo Vango. Vangeliya Pandeva Gushterova, alias Baba Vanga, je ena najbolj znanih mistikov, ki naj bi pravilno napovedala veliko nedavnih dogodkov. Ženska, ki je bila slepa, je napovedovala dogodke za prihodnja leta in nekatere napovedi so takšne, da vas bo kar zmrazilo po hrbtu.

Zdaj, ko se bliža leto 2023, je čas, da razkrijemo, kaj je napovedala. Upoštevajte, da te napovedi nikakor niso vesele. Pravzaprav vas lahko zelo prestrašijo.

Možnost tretje svetovne vojne

Zaradi nedavnih dogodkov se ta scenarij zdi zelo verjeten. Baba Vanga je napovedala, da naj bi velik narod uporabil biološko orožje.

Sončni "cunami"

Za 2023 je napovedala sončno nevihto ali sončni cunami, ki bi močno poškodoval magnetni ščit planeta.

Napad nezemljanov

Glede na poročila je bila naslednja njena napoved, da bo prišlo do napada nezemljanov. To se bo zgodilo, ko bo ves svet prekrila odeja teme, kar bo povzročilo smrt milijonov ljudi.

Jedrska eksplozija v Aziji

Druga napoved je omenila, da bo v Aziji prišlo do jedrske eksplozije, ki bo sprostila strupene oblake, ti bodo prekrili azijsko celino, zaradi česar bodo številne države prizadele resne bolezni.

Ljudje se rodijo v laboratorijih

Omenila je tudi, kako se bodo ljudje rodili v laboratorijih. To pomeni, da bodo odločene najmanjše podrobnosti, vključno z barvo kože in vsakim posameznim fizičnim vidikom. V bistvu bo proces poroda popolnoma nadzorovan.

Vanga, rojena leta 1911, je skrivnostno izgubila vid pri 12 letih med močno nevihto. Teorije pravijo, da jo je tornado, ki jo je dvignil, vrgel na tla, jo pustil zaslepljeno s prahom in ji podelil moč, da vidi prihodnost. Vanga je za seboj pustila napovedi, ki trajajo do leta 5079. Verjela je, da bo do tega leta konec sveta. Pri svojih napovedih naj bi imela 85-odstotno stopnjo uspešnosti. 

PREBERITE TUDI: Tedenski horoskop: 31. oktober do 6. november 2022

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Ali že na prvi pogled zaupate ljudem? Ali pa najprej analizirate njihov odnos, govorico telesa in vedenje, da bi jih bolje spoznali?