Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Sodelujte pri testiranju napredne nege, ki deluje na znake staranja kože v nastajanju!
Sponzoriran članek

6. okt 2016 13:26
5

Takrat opazimo prve gubice; pigmentne madeže; podočnjake in druge nepravilnosti, ki so posledica notranjih in zunanjih vplivov. Stres, premalo spanja, nezdrava prehrana, vplivi iz okolja in genetika so začeli puščati posledice. Posledice prehitrega tempa življenja, hitenja, pomanjkanja časa zase.

Zakaj je zdrava in odporna koža tako pomembna?

Le zdrava in odporna koža lahko naše telo ščiti pred vsemi zunanjimi vplivi. Koža je zaščitni organ telesa in kot taka izpostavljena neposrednim vplivom zunanjih dejavnikov, zato je treba poskrbeti za njeno optimalno nego. Nego, ki bo utrujeni koži nudila vse, kar potrebuje, da se okrepi, osveži in zaščiti pred škodljivimi zunanjimi in notranjimi dejavniki. A ker smo neprestano v pomanjkanju časa, si želimo, da bi nam vse to nudil en sam izdelek.

Tak izdelek mora torej vsebovati tri ključne sestavine, ki bodo našo kožo osvežile, pomladile in zaščitile: antioksidante za pomlajevanje in zaščito pred oksidacijo; sestavine za krepitev odpornosti kože in UV filtre, ki kožo ščitijo pred škodljivim UV sevanjem.

Vichyju je to uspelo, saj je Slow Âge prva Vichy dnevna nega, ki v enem samem izdelku združuje vse, kar koža potrebuje za optimalno nego, saj deluje na znake staranja v nastajanju. Slow Âge vsebuje kombinacijo izvlečka korenine bajkalske čeladnice z antioksidativnim delovanjem; probiotične sestavine bifidus, ki krepi kožo; in mineralizirane termalne vode Vichy.

Izvleček korenine Bajkalske čeladnice: antioksidativno delovanje

Bajkalska čeladnica ima izredne antioksidativne lastnosti, saj je spekter njenega antioksidativnega delovanja močnejši od najpogosteje uporabljenih antioksidantov v kozmetiki: vitaminov C in E. Izvleček korenine bajkalske čeladnice tako ščiti kožo pred oksidacijo, UV žarki in onesnaženjem.

Probiotična sestavina bifidus: naredi kožo odpornejšo

Bifidus je probiotična sestavina, ki krepi zaščitno plast kože, ki tako postane manj občutljiva na škodljive vplive iz okolja. Prednosti so neverjetne: koža je manj občutljiva na škodljive vplive iz okolja, obenem pa se zmanjšata njena suhost in občutljivost.

UV filtri: ščitijo pred škodljivimi UV žarki

UV žarkom smo izpostavljeni vsakodnevno, kar pomeni, da v naši koži vsak dan znova nastajajo nove poškodbe in se kopičijo. Vichy Slow Âge poleg zanesljive UV zaščite nudi še izjemno mehko, žametno teksturo, ki se kar zlije s kožo ter tako niti malo ne spominja na neprijetne mastne in težke teksture izdelkov za zaščito pred soncem.

Vzemite si čas za najbolj pomembno osebo: zase

Čeprav je optimalna nega kože ključnega pomena, pa seveda ne smemo pozabiti na ostale dejavnike, ki vplivajo na naše počutje in kožo.

 • Zdrava prehrana: prehrana naj temelji na zelenjavi in sadju, pustih beljakovinah in zdravih maščobah.
 • Zmanjšajte stres oz. če ga ne morete, se ga naučite bolje obvladovati. Obstaja veliko tehnik, ki so izjemno učinkovite: med najboljšimi sta dihanje in redno gibanje.
 • Redno gibanje zmanjšuje stres, poskrbi za bolj kakovosten spanec, bolj prekrvavljeno kožo in boljše počutje.
 • Spanje je nujno potrebno za regeneracijo celotnega telesa, vključno z obnavljanjem kože. Poskrbite za najmanj 7 ur spanja na dan.
 • Sprostitev: vzemite si čas zase in za stvari, ki vas veselijo. Sprehod v naravi; poslušanje glasbe; najljubša vadba ali pa tečaj kuhanja – kar vas veseli, vas pomladi.


Sodelujte pri testiranju nove Vichy nege Slow Âge, ki deluje na znake staranja v nastajanju!

Odgovorite  na spodnje vprašanje v okence za komentiranje in izpolnite spodnji obrazec s svojimi podatki in poslali vam bomo vzorček nove Vichy Slow Âge dnevne nege, da ga boste lahko preizkusile in podale svoje mnenje na Kozmetometer!

Kako same skrbite za zaviranje staranja?

Po prijavi vas bo preusmerilo na vstopno stran portala Planet Lepote.

Upoštevali bomo prijave, prejete do četrtka, 20. oktobra 2016.

5

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
   • Lisa

   • 15. okt 2016 16:20

    Predvsem ustrezna zaščita pred soncem + uporaba antioksidantov

   0
   • dea

   • 12. okt 2016 21:03

    Čimbolj zdrav življenjski slog (gibanje, ustrezna prehrana, čimmanj stresa), zaščitni faktor, nega z antioksidanti, spanje.

   0
   • Aislinn

   • 6. okt 2016 22:06

    Zdrava prehrana, ustrezna nega obraza, veliko svežega zraka, sončna krema (!!!), dobra družba in seveda obilica smeha... smejalne gube so dovoljene

   0
   • 3butterfly3

   • 6. okt 2016 19:50

    Zdrav življenski slog ter ustrezna nega kože.

   0
   • vermilion

   • 6. okt 2016 13:56

    Za zaviranje staranja skrbim z zdravim življenjskim slogom - uživanjem zdrave prehrane, ustreznih prehranskih dodatkov, uživanjem zadostne količine vode in rednim gibanjem. Med vikendom pa, če je le mogoče poskrbim še za sprostitev, pa naj bodo to izleti, branje knjig ali druženje s prijatelji.

   0
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 9. maj 2022 18:38
   Slavospev poceni laku za nohte
  • Tanja 26. apr 2022 16:57
   Razočaranje
  • Tanja 26. apr 2022 15:39
   Odličen
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Obstaja kar nekaj aktivnih učinkovin, ki lahko opazno izboljšajo videz in zdravje naše kože.