Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Shannen Doherty izgublja boj z zahrbtno boleznijo

2. okt 2020 8:05
0

Oglasno sporočilo

Shannen Doherty, igralka, ki smo jo spremljali v Beverly Hills 90210, Čarovnicah in mnogih filmih, je svetu prvič sporočila, da ima raka na dojki v letu 2015. Po zahtevnem in dolgotrajnem zdravljenju je raka takrat premagala in optimistično zopet zaživela. Lani se je bolezen vrnila, nekaj časa jo je skrivala pred družino in mediji, na začetku letošnjega leta pa je spregovorila.

Zasevke naj bi imela po celotnem telesu, tudi na hrbtenici, rak je v četrtem (najslabšem) stadiju. Njeni prijatelji pa pravijo, da je igralka že tako slabotna, da verjetno novega leta 2021 ne bo dočakala. 

Trudim se ceniti vse majhne trenutke, ki jih večina ljudi v resnici ne vidi ali jih jemlje kot samoumevne," je dejala pred nekaj dnevi za revijo Elle. "Majhne stvari so zame ogromne. V sebi imamo ta neskončen vodnjak in gre le za to, da še naprej kopljemo v tem vodnjaku, da se bomo lahko soočili s stisko - in tako bomo lahko videli tudi vso lepoto."
Doherty je dejala, da razmišlja o svojem življenju in se sprašuje o koncu: "Začela sem pregledovati svoje življenje in stvari, ki sem jih naredil, in stvari, ki jih nisem storila. Kako sem bila do ljudi." 

Načrtuje, da bo napisala pisma in video sporočila prijateljem in družini po smrti, saj si ne želi, da bi kakšna stvar ostala nepovedana ali skrita. Želi si, da bi vsem povedala, koliko so ji v življenju pomenili. Čas ni na njeni strani, zato bo to storila na takšen način.

PREBERITE TUDI: Samopregledovanje dojk

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Sannnja5 22. jan 2021 11:52
   schauma šampon
  • Dow* 20. jan 2021 18:57
   žal ukinjen
  • Dow* 20. jan 2021 18:49
   dober
  • Dow* 20. jan 2021 18:41
   žal ukinjena
  • Dow* 20. jan 2021 18:35
   stalnica
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Vsi vemo, da Francozinje slovijo kot nadvse šik ženske, ki več kot na modo dajo na slog.