Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

S temi znaki zodiaka se raje ne prepirajte

15. mar 2022 8:22
0

Oglasno sporočilo

... premagati. Takšni ljudje so zelo egoistični in sovražijo umik, tudi če vedo, da je to njihova krivda. Lahko je zelo boleče, če se prepirate s takšnimi ljudmi. Tukaj so znaki zodiaka, s katerimi se ne bi smeli prepirati, ker ne boste dosegli nič.

Oven

Imajo zelo kratek temperament in ne bodo nehali vpiti na nekoga, če so zelo jezni. Priporočljivo je, da se izogibate prepiru z ovnom, ker vas bo izmučil. Dajte nekaj prostora temu horoskopskemu znamenju.

Bik

Ko se soočijo s težko situacijo, postanejo izjemno obrambni. Nihče jim ne more nekaj očitati, ker bo bik odgovoril z bolj žaljivimi komentarji. Postanejo jezni, ko stvari ne gredo po njihovih načrtih.

Tehtnica

Ne bodo vpili ali agresivno kričali na vas, ampak vam bodo odgovorili vsakič, ko jih boste spomnili na pretekle prepire. Imajo navado vzeti preteklost in jo prinesti v sedanjost.

Strelec

Podobno kot pri tehtnicah tudi strelci ne bodo kričali na vas, ampak se bodo zatekali k drugim metodam, da bi se vi počutili slabo. Udarili vas bodo na najšibkejše mesto in vas čustveno zlomili. Zato se je treba izogibati prepiru s strelcem.

PREBERITE TUDI: Tedenski horoskop: 14. do 20. marec 2022

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 9. maj 2022 18:38
   Slavospev poceni laku za nohte
  • Tanja 26. apr 2022 16:57
   Razočaranje
  • Tanja 26. apr 2022 15:39
   Odličen
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Raziskava je pokazala, da dodajanje izboljša pomanjkanje glutationa, oksidativni stres, vnetne procese in mnoge druge postavke.