Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Razlogi, zakaj srečni pari redko objavljajo na družbenih omrežjih

30. mar 2021 8:04
0

Oglasno sporočilo

Morda se zdi zelo romantično, toda v resnici se ti pari samo bahajo. Obstajajo razlogi, zakaj imajo pari, ki se izogibajo središču pozornosti družabnih omrežij, srečen in uravnotežen odnos. Tu je nekaj možnih razlogov, zakaj srečni pari redko objavljajo svoje življenje na družbenih omrežjih.

Ni jim treba prepričevati drugih

Nenehno objavljanje slik vas in vašega partnerja na vaših družabnih računih lahko pomeni, da poskušate prepričati svoje sledilce v svojo čudovito ljubezensko zgodbo. Pravzaprav vam ne bi bilo treba dokazovati drugim, zakaj ste tako zadovoljni s svojim partnerjem. Srečni in pošteni pari preprosto ne čutijo potrebe, da druge prepričajo v svoj odnos.

Niso narcistični

Praktično je dokazano, da so ljudje, ki na družbenih omrežjih prepogosto objavljajo svoje življenje, narcistični in hvalisavi. Vedno iščejo pohvale in potrditve iz spletnega sveta, ker v življenju nimajo veliko ljudi, ki jih podpirajo. Parom, ki so zadovoljni s prisotnostjo drug drugega, ni treba redno objavljati sporočil.

Živijo v sedanjosti

Skoraj ne boste videli uspešnega para, ki med potovanjem preplavi vaš profil s svojimi slikami. Objavili jih bodo po prihodu domov ali čez nekaj časa. To pa zato, ker ne čutijo potrebe, da drugim sporočijo, kako se zabavajo. Raje uživajo v sedanjosti, ne da bi morali objavljati, kje jedo ali kje so.

Ne počutijo se negotove

Ni treba posebej poudarjati, da je svet družbenih medijev konkurenca. Ljudje se vedno poskušajo prikazati kot boljši od drugih in se poskušajo iz oči v oči soočiti s svojo najglobljo negotovostjo. Družbeni mediji so nas prisilili, da postanemo negotovi in ​​nezadovoljni s tem, kar imamo, zato se zadovoljni pari nikoli ne primerjajo z drugimi.

Ni se jim treba zanašati na družbena omrežja

Skrivna sestavina srečnih parov v uspešnih odnosih je iskrenost, saj se ni treba zanašati na srečo drugih. In v tem pogledu takšni pari ne izgubljajo veliko svojega časa ali se zanašajo na družbena omrežja, da bi bili srečni. Ni se treba hvaliti, delati drugih ljubosumnih ali karkoli dokazovati drugim.

PREBERITE TUDI: 12 znakov, da je vaš moški nezrel (moški-otrok)

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Sannnja5 22. jan 2021 11:52
   schauma šampon
  • Dow* 20. jan 2021 18:57
   žal ukinjen
  • Dow* 20. jan 2021 18:49
   dober
  • Dow* 20. jan 2021 18:41
   žal ukinjena
  • Dow* 20. jan 2021 18:35
   stalnica
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Zanesljivi viri iz kraljeve palače trdijo, da se spodnjih 7 izdelkov vedno nahaja na njeni kozmetični polički.