Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Psihološki triki, zaradi katerih bo vaš bivši obžaloval, da vas je izgubil

3. okt 2022 10:19
0

Oglasno sporočilo

... na drugo osebo, ampak tudi tako, da naredite nekaj zdravih sprememb v svojem življenju. Zaradi teh psiholoških trikov bo vaš bivši obžaloval, da vas je izgubil, zato se pomaknite navzdol in začnite z načrtovanjem.

Ostanite na vidiku, vendar omejite stik

Mnogi ljudje ostanejo v stiku s svojim bivšim tudi po razhodu in zaradi tega izgubijo to pomembnost. Bivši, ki vas je že imel za samoumevno, vas ne bo cenil, če bosta nadaljevala tako, kot sta bila skupaj. Najboljši način, da mu bo žal, je, da omejite stike in poiščete načine, da ostanete na očeh.

Postanite boljša različica sebe

Možno je, da vas je bivši zapustil zaradi nečesa, kar ste storili ali niste. Lahko gre za pomanjkanje telesne pripravljenosti, kajenje in druge razvade, težave s temperamentom itd. Če je prekinil z vami, je najboljši način, da se maščujete, ta, da postanete boljša različica sebe. Naredi vse, česar niste, ko sta bila skupaj.

Pokažite mu, da ste ga preboleli

Najboljši način, da nekoga razjezite, je, da ga prepričate, da ste ga preboleli. Ne glejte po njegovih družbenih profilih, ne objavljajte ničesar v zvezi z njimi, nobenih jeznih sporočil, nobenih čustvenih pesmi in citatov. 

Potovanje

Pomen potovanja je tukaj ogromen. To ni samo dobro za vaše duševno zdravje, ampak je tudi odličen način, da vam drugi zavidajo. Spoznajte prijatelje, pridružite se potovalnim skupinam, objavite zabavne slike in pustite, da slike govorijo same zase. 

Postanite uspešni

Postanite boljši pri svojem delu, postanite uspešni. Naj bo ta razhod vaša motivacija, kot jo lahko zasledimo v toliko filmih. Resnica je, da dejansko deluje! To bi bilo nekaj, kar je vaš bivši verjetno spregledal ali podcenjeval. Zaradi vaših dosežkov bo zagotovo obžaloval, da vas je izgubil, in postati uspešna je vsekakor super tudi za vas. 

PREBERITE TUDI: Stvari, na katere morate biti pripravljeni, če prekinete razmerje z narcisom

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Obstaja kar nekaj zvezdnic, katerih hčere so njihove naslednice, ali pa so jim vsaj vizualno vsaj malo podobne.