Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Polna Luna na no čarovnic, 31. oktobra 2020, je modra Luna

31. okt 2020 20:36
0

Oglasno sporočilo

Danes je polna Luna, ki ima velik vpliv, ki ga najverjetneje že čutite.

Letošnji oktober je prav poseben, saj nima le ene, temveč kar dve polni Luni. Tokratna je v znaku Bika in je modra Luna. Modra Luna se zgodi, kadar sta v enem koledarskem mesecu dve polni Luni. To je izjemno redko in se zgodi le enkrat na dve do tri leta. In glede na to, da je tokratna še na Noč čarovnic, je dobro vedeti, da bo polna presenečenj. Ta bodo predvsem čustvene narave.

Polna Luna je sicer enkrat na 28 dni, kadar sta Sonce in Luna direktno nasproti eden drugega in je zato Luna čisto polna in izjemno svetla. Tokratna oktobrska modra polna Luna je v znaku Bika in nasproti Sonca in Škorpijona, zato aas sili, da uravnovesite svojo ljubezen do zbiranja (Bik) in deljenja (Škorpijon). Bik ima rad preproste, lepe stvari v življenju, v katerih lahko uživa; medtem ko ima Škorpijon raje bolj kompleksne, zapletene in spremenljive stvari. Ker sta si tako nasprotna, vas bosta v kombinaciji z modro polno Luno silila, da stvari uravnovesimo.

Kot na vse polne Lune, si boste tudi ob tokratni želeli osredotočiti na čiščenje in sproščanje energije, ki je kontraproduktivna glede na to, kaj želite doseči. Morate najti način, kako poenostaviti komplicirano in polepšati neprijetno. To je tudi idealen čas, da sprostite navade, povezane s trmo in se osredotočite na uravnoteženje svoje notranje moči. Poleg tega boste morda začutili, da vam je dana priložnost, kako bolje razumeti, kako uravnotežiti svoje potrebe napram potrebam drugih. In če vam je všeč ali ne: čas je, da temeljito premislite tudi o svojih financah.

Z astrološkega vidika polna Luna prinaša čas za refleksijo in nagrajevanje (če ste si zaslužili, seveda). Kar se tega tiče, se lahko ozrete na polno Luno 22. aprila, ki je bila prav tako v znaku Bika, da ugotovite, ali so se vaše namere uresničile in ali ste kaj napredovali glede na svoja pričakovanja in cilje. To pa zato, ker vsaka polna Luna predstavlja začetek novega cikla in predhodna odgovarjajoča polna Luna predstavlja vrhunec oz. razcvet tega cikla.

Kaj ste začeli ali podali namero aprila? Kaj se je takrat dogajalo v vašem življenju? Uporabite te odgovore za globlje razumevanje te 'čarovniške' polne Lune in ne pozabite, Mars in Merkur sta oba retrogradna, zato morda ne boste našli pretirano zagona, da bi začeli karkoli novega.

Uporabite torej energijo tokratne polne Lune kot možnost, da ugotovite, koliko dosegate svoje cilje in namere in jih po potrebi prilagodite. Poleg tega je tokratna polna Luna tesno povezana z Uranom, ki kraljuje svobodi, revoluciji in presenečenjem, zato pričakujte nepričakovano. Če boste ugotovili, da čutite močno potrebo po prekinitvi kakih odnosov, ki vam ne služijo več, je tokratna modra polna Luna znak, da je nastopil ta trenutek.
 

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Sannnja5 22. jan 2021 11:52
   schauma šampon
  • Dow* 20. jan 2021 18:57
   žal ukinjen
  • Dow* 20. jan 2021 18:49
   dober
  • Dow* 20. jan 2021 18:41
   žal ukinjena
  • Dow* 20. jan 2021 18:35
   stalnica
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Vsi vemo, da Francozinje slovijo kot nadvse šik ženske, ki več kot na modo dajo na slog.