Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Na strehi parkirne hiše Citypark dobrodelno srečanje eksotičnih avtomobilov

18. avg 2022 9:52
0

Oglasno sporočilo

Največje nakupovalno središče v Sloveniji Citypark bo v sodelovanju z ekipo Car Scene Slovenia ter skupnostjo Ljubitelji hitrosti in avtomobilov na strehi parkirne hiše to soboto ob 17. uri gostilo pravo poslastico za vse ljubitelje hitrosti in posebnih avtomobilov. Na dogodku »Dobrodelni rooftop meet!« se bo zbralo več kot 200 vozil iz cele Slovenije, med katerimi bodo tudi zanimivi primerki znamk vozil, kot sta  Porsche in Lotus ter  še mnogi drugi eksotični avtomobili. Redki jekleni konjički vam bodo s svojo prisotnostjo in zvoki pognali kri po žilah, za še boljšo atmosfero pa bo poskrbel DJ.

Cilji dogodka pa niso samo druženje, avtomobili in adrenalin, ampak tudi dobrodelnost. Prihodki dogodka bodo namenjeni dobrodelni organizaciji in varni hiši za otroke Palčici Pomagalčici, ki pomaga hudo bolnim otrokom in otrokom v stiski. Čaka vas tudi dobrodelni srečolov, z nakupom srečke boste otrokom pomagali na poti do lepše prihodnosti. 

Ne zamudite posebne atmosfere in edinstvene priložnosti za fotografije s svojim najljubšim avtomobilom. Dogodek je za vse obiskovalce brezplačen, vstop z avtomobilom pa je mogoč z vstopnico, ki znaša 10 evrov. Obrazec za prijavo razstavljavcev na dogodek je dostopen tukaj.

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja pred 6 dnevi
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Vintage obleke so v zadnjih letih vse bolj priljubljena izbira na rdeči preprogi – od Oskarjev do Met Gala in vseh vmes.