Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Mlaj v vodnarju (1. februar) kliče po korenitih spremembah

31. jan 2022 8:16
0

Oglasno sporočilo

Dnevi okoli njega bodo prinesli nekaj nepričakovanih sprememb, ki nas bodo prisilile, da zares razmislimo o tem, česar se bojimo. Dobra novica? Ko se prah poleže, boste imeli priložnost slediti poti, ki je prej ne bi bila na voljo. To je morda pot, ki vas približa vaši usodi – če ji dovolite.

Ko začnemo nov lunin cikel, je sprememba težka.  Z novo luno v znamenju vodnarja – upornika zodiaka – sprememba ni le neizbežna, ampak nujna.

Čas je, da stopite v svojo edinstvenost in zaplešete bolj divje ob glasbi svoje duše. Uran bo razburil to energijo. To nam bo dalo priložnost za prilagajanje, ki je na voljo le, če lahko manevriramo skozi vsa presenečenja, ki nam jih prinaša življenje. Ko se bomo prilagajali, nam bo Saturn pomagal najti stabilnost, strukturo in red, Merkur pa bo predstavil načine za preoblikovanje starega na novo.

Na splošno se moramo oklepati tistega, kar od nas zahteva vsaka nova luna. To je čas iniciacij, novih začetkov in sajenja semen. Tako kot so starodavni kmetje sejali svoja semena za naslednjo žetev pod mlajem, moramo tudi mi. Napočil bo čas za nove stvari.

PREBERITE TUDI: 5 horoskopskih znamenj, ki razvajajo svoje otroke

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 9. maj 2022 18:38
   Slavospev poceni laku za nohte
  • Tanja 26. apr 2022 16:57
   Razočaranje
  • Tanja 26. apr 2022 15:39
   Odličen
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Opravljena je bila še ena raziskava, ki je potrdila, da nekateri UV filtri v izdelkih za zaščito pred soncem uničujejo morsko življenje, ko se z naše kože ...