Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

mare15

  • mare15 je napisal/a na forum v temo Povečanje prsi - Slovenija .

   10. mar 2020 14:38

   Konec meseca sem naročena pri dr. Testenu, ki je bil v komunikaciji zelo prijazen... Dr. Amadej je bil kratek in totalno neugoden - prav tako je rekel, da njegov pregled traja le 15min. Sedaj pa ne vem, punce na tujih forumih so pisale, da je to premalo časa za vsa vprašanja, probo ipd..

   Razmisljam še da bi šla k dr. Božikovu, skoraj zagotovo.. sedaj sem pa še v dilemi glede dr. Fabjana... Videla sem njegove slike, ki jih dela Živa in mi res niso všeč.. Vsaj njeno delo smiley in potem si mislim, ženska je pa takole dela..

   Nato sem stopila v kontakt z dr. Medved Višnjar, zelo prijazni, ampak slike so tako zelo fotošopirane, da ne razbereš realnega dela in slike. .. Žal me nista navdušila na podlagi slik. Še partner je rekel, kako grozno delo na podlagi slik.. Preveč obdelata pomoje, zato je potem tako vidno... ne vem ... to je moja izkušnja za zdaj...

   10
  • mare15 je napisal/a na forum v temo Povečanje prsi - Slovenija .

   10. mar 2020 14:34

   Ko sem prebrala tvoje sporočilo, sem kar zadihala... KONČNO ENA!! ENA! smiley

   Če sem iskrena, nisem niti pomislila na dr. Fabjan, zaradi mešanih komentarjev... Pri kom točno si pa dala povečati? Mi prosim podrobno razložiš svojo izkušnjo.. ?
   Kako je bilo z okrevanjem, po dnevih? Imaš otroke?

   Katere vsadke točno ste dobila? Kapljičaste in koliko ml? Visok, srednji profil? Joj, tok sem navdušena, da imam polno glavo vprašanj... Smile

   Se da zmeniti za kakšne slike sedaj po 1.5l? in mogoče pred posegom? smiley

   Koliko časa so potrebovale, da so se "vsedle" in da so tako, kot naravne - predvidevam, da izgledajo naravno?

   Prosimmmm za odgovore.... smiley

   10
  • mare15 je napisal/a na forum v temo Povečanje prsi - Slovenija .

   19. feb 2020 9:39
   Ne, nič nisem našla.. Sem že obupala.. Vse kar sem prebrala, ni primerljivo tisti debati, ki je včasih bila tu na tem forumu.. Sedaj sem se obrnila na tuje forume, ampak kaj ko ne iščem mnenj o kirurgih in postopkih, ki jih izvajajo v tujini... Res je, da sem si osvežila spomin s prebiranjem tujih forumov, ampak na koncu, ko si vprasam, OK, h kateremu grem, pa na to vprašanje ne znam odgovoriti...Na sploh na naših forumih ni dovolj informacij o vsem.. Zal.. Včasih (se mi zdi), da je bilo tega dosti več.. Unhappy
   10
  • mare15 je napisal/a na forum v temo Povečanje prsi - Slovenija .

   12. feb 2020 13:21

   Punce pozdravljene smiley

   Najprej naj povem, da sem že  pred leti poizvedovala vse o povečanju prsi. Sedaj sem pa odločena, ampak, ker žal ne najdem dovolj informacij sem s tem namenom odprla novo temo.

   Kot prvo bi rada povedala, da sem pred cca. 5 oz. 4 leti prebirala podobno temo, z vsaj 1000 komentarji, ampak na mojo žalost sedaj tega foruma ne najdem več. Čeprav sem prepričana, glede na to, da sem le tu bila kdaj aktivna, da je bil na tem forumu.. smiley

   Skratka me zanima, koliko se je kaj spremenilo v zadnjih 5 letih z vsem protokolom okoli povečanja prsi?

   Kateri so tisti TOP kirurgi, ki bi jih priporočili (tiste, ki ste osebno šle na ta kirurški podvig) in zakaj?

   Na kaj naj bom pozorna pri razgovoru s kirurgom? Kako poteka? Moram kaj prinesti s sabo? Pridem lahko v svojem push up modrcu?

   Bi priporočile točno določene implatante? Mentor? Polkrožno, krožne, kapljičaste? Nekaj na to temo se spominjam, nekaj že berem zadnje dni po spletu, ampak se vedno pridobivam vse informacije..

   Še nekaj info: Tujina ne pride v poštev.. Z dojenjem sem končala.. smiley

   Sedaj pa še nekaj najbolj pomembnega, želim naravni izgled, želim čimprejšnjo okrevanje in nasvete kako bi vse skupaj lahko izpeljala.. Imam partnerja, ki bi le on vedel za to, in dva majhna otroka ( ena in tri) za katere naj bi on skrbel (še zdaj ne vem kako).. No kako poteka okrevanje? Je res tako, da vsaj 5 dni ne morem sama nič, ne morem uporabljati rok? Je katera tako naredila, da ni bila v bližini doma in je vse potiho speljala mimo vseh znanih?? Jaz imam problem, ko imam otroka in si ne predstavljam, kaj bi rekla svoji družini.. Kaj mi je.. Imam gripo?? smiley

   Kako ste ve preživele okrevanje in kdaj ste se vrnile nazaj v službo? Je po dveh tednih težko delati v pisarni (sedenje in tipkanje)? Do kdaj ste jemale protibolečinske tablete? Vem da je pri vsaki drugače, ampak vsaka informacija je dobrodošla..

    

   Naj poudarim, da me komentarji, kot naravno je najlepše, bodi srečna da si zdrava, ne dajaj plastike nase in podobno ne zanimajo!! Tiste, ki ste -A v košarici, torej čisto čisto ravne kot deska in ste že skoraj okoli 30, potem veste, kako je bilo živeti zadnjih 10 let, ko nisi mogel napolniti košarice niti za dobro A. Tiste, ki ste se prepoznale v opisu želim slišati ..

    

   No dajmo malo oživeti to temo, da slišim še punce, ki imate sedaj že več let implatante, kako se počutite, je to kar ste želele, ste imele kakšne težave takoj po operaciji ali z leti? So se implatanti kaj spremenili? Kako dolgo jih že imate..??

    

   Uh, kakšen spis.. upam, da sem s tem odprla novo berljivo debato.. Lep pozdrav

   10
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
 • Tanja 25. mar 2020 19:31
  Uau! Totalno pozitivno presenečenje
 • numi 24. mar 2020 18:18
  zimski
 • numi 24. mar 2020 18:00
  Dobra ampak
 • numi 24. mar 2020 17:53
  top
 • [*jag0da*] 11. mar 2020 14:50
  Nobene razlike
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Se (skoraj) vsako noč zbudite in se počutite depresivni in/ali anksiozni? Niste edini, za to počutje pa obstajajo tudi razlogi.