Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Britanska kraljeva družina bogatejša še za enega člana

7. jun 2021 12:02
0

Oglasno sporočilo

"Mati otrok sta zdrava in se počutita dobro, sta že doma," je srečni par povedal v izjavi za javnost. Deklica se je rodila že v petek, 4. junija.

"Z največjim veseljem sporočamo, da sta princ Harry in Meghan, vojvoda in vojvodinja Susseška, dobila svojega drugega otroka, hči Lilibet "Lili" Diana Mountbatten-Windsor," je pisalo v izjavi kraljevega para za javnost.

"Lili je bila rojena v petek, 4. junija ob 11:40 v skrbnih rokah zdravnikov bolnišnice Santa Barbara Cottage Hospital v Santa Barbari. Tehtala je 3,5 kg. Obe, mati in hči, sta zdravi in se počutita dobro in sta že doma," so nadaljevali v izjavi. "Lili je dobila ime po svoji prababici, njenem veličanstvu kraljici, katere družinsko ime je Lilibet. Njeno srednje ime, Diana, je bilo izbrano za počastitev ljubljene matere princa Harryja, njene babice, princese Diane."

"To je njun drugi otrok, poleg sina z imenom Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Vojvoda in vojvodinja se vsem zahvaljujeta za lepe želje in čestitke, medtem ko uživata te posebne družinske trenutke."

Meghan in Harry pa sta spoorčilo napisala tudi na svoji spletni strani Archewell kjer sta delila osebno sporočilo: "4. junija sva bila blagoslovljena s prihodom najine hčerke, Lili. Je več, kot sva si lahko kdajkoli predstavljala in ostajava hvaležna za vso ljubezen in molitve, ki sva jih prejela od ljudi širom sveta. Hvala vsem za vašo neprestano prijaznost in podporo v tem izjemno posebnem trenutku a našo družino."

Paru je čestitala celotna kraljeva družina, vključno s kraljico, princem Charlesom, Camillo, princem Williamom in Kate Middleton, ki so vsi navdušeni nad novico o rojstvu male deklice.

PREBERITE TUDI: Padajo stave, da bosta Meghan in Harry poimenovala svojo hči po članu kraljeve družine

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 9. maj 2022 18:38
   Slavospev poceni laku za nohte
  • Tanja 26. apr 2022 16:57
   Razočaranje
  • Tanja 26. apr 2022 15:39
   Odličen
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Kar se tiče ličena, v osnovi sodimo ženske v dve skupini: tiste, ki se držijo preverjene klasike ličenja – in pa tiste, ki rade preizkušajo nove trende.