Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Mamo Melanije Trump so pokopali v ZDA

19. jan 2024 10:56
0

Oglasno sporočilo

Nekdanji predsednik Donald Trump in njegovi sorodniki so prišli podpreti njegovo ženo Melanio Trump na pogreb njene matere Amalije Knavs v četrtek v Palm Beachu na Floridi.

Donaldovi hčerki, Ivanka Trump in Tiffany Trump, sta se s svojima zakoncema Jaredom Kushnerjem in Michaelom Boulosom udeležili žalostnega srečanja v cerkvi The Church of Bethesda-By-The-Sea.

Melanio so fotografirali pred cerkvijo skupaj s 17-letnim sinom Barronom, oblečena pa je bila v črn komplet suknjiča in krila. Obleko je kombinirala z velikimi črnimi sončnimi očali. Donald Trump je nosil temno mornarsko obleko.

Trojica je bila videna, ko je skupaj z duhovnikom stala na stopnišču pred cerkvijo in čakala, da se krsto odnese v notranjost.

53-letna Melania je bila na več fotografijah videti sključena, saj še naprej žaluje za izgubo matere, katere smrt so sporočili šele prejšnji teden.

"Z globoko žalostjo sporočam, da je umrla moja ljubljena mati Amalija," je nekdanja prva dama 9. januarja sporočila na X. "Amalija Knavs je bila močna ženska, ki se je vedno vedla elegantno, toplo in dostojanstveno."

Melania je takrat dodala: "Bila je popolnoma predana svojemu možu, hčerkam, vnuku in zetu. Nadvse jo bomo pogrešali ter še naprej spoštovali in ljubili njeno zapuščino."

Amalija Knavs naj bi bila okoli praznikov "zelo bolna", zato Melanije ni bilo na božični fotografiji družine Trump. "Upajmo, da bo ozdravela," je 77-letni Donald 31. decembra delil v videoposnetku s svojega posestva v Palm Beachu in dodal, da je z njo "zelo, zelo slabo".

Knavsova in njen mož Viktor Knavs naj bi živela v Mar-a-Lagu v bližini hčerke in zeta, ko je pred kratkim v starosti 78 let umrla. Vzrok smrti še ni bil razkrit. Amalija in Viktor sta postala državljana ZDA v času Donaldovega predsedovanja leta 2018.

PREBERITE TUDI: Melaniji Trump je umrla mama

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Ali vas zastrupljajo vaši tamponi? Ugotovitve študije so pokazale 16 kovin v široko dostopnih blagovnih znamkah tamponov.