Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

45-letni zvezdnik si že 25 let izbira partnerke enake starosti

5. dec 2019 9:26
0

Oglasno sporočilo

Leonardo DiCaprio slovi po tem, da si že več kot dve desetletji izbira partnerke, stare nekaj nad dvajset let, čeprav jih sam šteje že več kot dvakrat toliko. Zelo redno jih tudi menja, saj še nobeno razmerje ni trajalo več kot dve leti. Mnogi mu očitajo čustveno nedostopnost tako zaradi toliko mlajših izbrank kot tudi tega, da nikoli nima resnejšega, trajnejšega in globljega razmerja.

Njegova najnovejša, Camila Morrone, ki počasi postaja znana s svojo vlogo v neodvisnem filmu Mickey and the Bear, je spregovorila o svojem odnosu s hollywoodskim lomilcem src, češ, da je njuna kar 23-letna razlika v starosti ne moti. "Mislim, da se lahko vsakdo dobiva s komerkoli se želi."

Manekenka in novopečena igralka, pravi, da je razlika v letih ne moti. "V Hollywoodu – in v zgodovini sveta – je toliko razmerij, kjer obstaja velika razlika v letih," je povedala.

Kljub temu pa komaj čaka čase, ko se bo v medijih začela pojavljati zaradi lastnih uspehov, dela in talenta in ne ker je dekle hollywoodskega zvezdnika. "Zdi se mi, da več ljudi, kot vidi film, bolj dobivam identiteto izven tega razmerja. Kar je frustrirajoče, ker menim, da moraš v vsakem primeru imeti identiteto izven tega, s kom se dobivaš."

Parček je bil prvič opažen skupaj januarja 2018 v Aspenu v Koloradu, od takrat naprej pa ju videvajo po celem svetu. Vir, ki srečuje parček, pravi, da "sta videti zelo resna in zagotovo ne gre za površinsko razmerje, saj Camila veliko časa preživi pri njemu." A glede na igralčev sloves poznavalci dvomijo, da je ta odnos kakorkoli drugačen od desetine prejšnjih.

PREBERITE TUDI: Moški, ki je Leonardu DiCapriu preprečil vlogo v seriji Baywatch

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja pred 7 dnevi
   Uau! Totalno pozitivno presenečenje
  • numi 24. mar 2020 18:18
   zimski
  • numi 24. mar 2020 18:00
   Dobra ampak
  • numi 24. mar 2020 17:53
   top
  • [*jag0da*] 11. mar 2020 14:50
   Nobene razlike
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Da je vitamin C čudežno zdravilo, ni več nobena skrivnost – med drugim ...