Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Lastnosti moških, ki imajo radi starejše ženske

8. maj 2023 8:15
0

Oglasno sporočilo

Obstajajo nekatere stvari pri zrelejših ženskah, ki jih mlajši moški zelo občudujejo. Sposobnost zrelih žensk, da učinkovito obvladujejo situacije, je tisto, kar pritegne mlade moške. Ti moški imajo določene lastnosti, zato si jih poglejmo.

Zrelost

Moški, ki jih privlačijo starejše ženske, so ponavadi bolj zreli od svojih vrstnikov. Z lahkoto obvladajo zapletene situacije in znajo tudi veliko bolje sporočiti svoje misli in občutke.

Zaupanje

Ti moški so prepričani vase in v svoje sposobnosti in se ne ustrašijo ideje, da bi hodili z nekom, ki je starejši od njih. Pogosto se dobro počutijo v svoji koži in to samozavest lahko projecirajo tudi na druge.

Neodvisnost

Moški, ki imajo radi starejše ženske, pogosto cenijo njihovo neodvisnost in se ne bojijo zasledovati lastnih interesov in strasti. Udobno jim je, da so sami, a tudi radi preživljajo čas z drugimi. Zaradi tega si želijo starejše ženske, ki imajo neodvisno osebnost.

Odprtost

So odprti in dovzetni za nove izkušnje in poglede. Pogosto se želijo učiti od drugih in niso omejeni s predsodki ali stereotipi. Ne prestrašijo se perspektive starejših žensk.

Čustvena inteligenca

Moški, ki jih privlačijo starejše ženske, so pogosto čustveno inteligentni in z lahkoto krmarijo v kompleksnih čustvih in odnosih. Sposobni so sočustvovati z drugimi in so občutljivi na njihove potrebe in občutke. Zelo dobro lahko razumejo čustva, ne da bi bili preveč kritični.

Spoštljivost

Ti moški so spoštljivi do drugih in s svojimi partnerji ravnajo prijazno in obzirno. Cenijo medsebojno spoštovanje in razumevanje ter so pripravljeni reševati težave in konflikte na konstruktiven in zrel način. Ne izogibajo se reševanju prepirov.

Seveda pa vse navedeno ni nujno - lahko so tudi popolno nasprotje, torej povsem nezreli in iščejo "mamico", ki bo še naprej skrbela za njih.

PREBERITE TUDI: Ženske razkrile, zakaj so jim všeč starejši moški

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Strokovnjakinja za kraljevi slog je razkrila vzrok za nov poslovno-eleganten sartorialni videz valižanske princese.