Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Kraljeva izguba: princ William in Kate Middleton žalujeta za družinskim članom

23. nov 2020 11:11
0

Oglasno sporočilo

Družinski pes Lupo je bil ljubljenec vseh članov družine: "Tako zelo ga bomo pogrešali! Bil je srce naše družine zadnjih devet let," sta povedala princ William in Kate Middleton o svojem ljubljenčku. Novico je par naznanil včeraj, pes pa je umrl pretekli vikend.

“Na žalost je pretekli vikend naš ljubljeni pes, Lupo, umrl. Zadnjih devet let je bil srce naše družine in zelo ga bomo pogrešali. - W & K,” sta napisala na Instagram poleg fotografije črnega koker španjela.

Brat Kate Middleton, James Middleton, ki je znan ljubitelj psov, je prav tako objavil ganljivo sporočilo v spomin Lupu, ki je povezan z vrsto njegovih ljubljencev.

“Velika žalost je, da je Lupo, ljubljeni pes moje sestre Katherine in njene družine, umrl. Lupo je bil sin Elle in brat Zuluju, Inki in Luni,” je zapisal 33-letni James. “Nikoli te ne more nič pripraviti na izgubo psa. Tisti, ki nikoli niso imeli psa, bodo to morda težko razumeli. A tisti, ki so kdaj imeli radi psa, vedo resnico: pes ni le hišni ljubljenček; je član družine, najboljši prijatelj, zvest tovariš, učitelj in terapevt.”

“Za večino je izguba psa skoraj v vseh ozirih primerljiva z izgubo ljubljene osebe,” je dodal in povedal, da mu je novica o Lupovi smrti obudila vrsto spominov na njegovo izgubo psa leta 2017.

William in Kate sta dobila Lupa leta 2012, kako leto pred rojstvom njunega prvega otroka princa Georga. Leta kasneje se je razvedelo, da sta psa nabavila, da bi jim pomagal čez težko obdobje, ko se je William odpravljal na otočje Falkland za šest tednov.

 

 

“Ko je bil princ William odsoten na Falklandskih otokih, je odšel na večerjo z nekaj svojimi prijatelji in jim razkril, kako težko je bilo za Kate, ko je odšel za šest tednov. Takrat sta ravno dobila španjela, da bi ji pomagal čez to težko obdobje brez Williama,” je povedala njuna znanka.

PREBERITE TUDI: Princ William javno razkril svojo veliko skrb

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • [*jag0da*] 14. jul 2020 11:04
   Odlična formula
  • Tanja 15. apr 2020 13:56
   Pozitivno presenečenje :)
  • Tanja 25. mar 2020 19:31
   Uau! Totalno pozitivno presenečenje
  • numi 24. mar 2020 18:18
   zimski
  • numi 24. mar 2020 18:00
   Dobra ampak
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Plašči, ki izgledajo, kot da so narejeni iz vaše najljubše, mehke puhaste odeje, postajajo velik trend.