Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

KOZMETOMETER

Seznam proizvajalcev (905)

KikoNail Lacquer

4.49
Izdelek: Nail LacquerProizvajalec: Kiko
Nail polish with a hardening and strengthening action. The gel texture provides extreme lacquered shine and the ideal fluidity for perfect control when applying and extremely easy application. Special resins make it easier for pigments to stick to the nail, creating a resistant and elastic film that, thanks to anti-wear active ingredients, extends the life and brilliance of the colour

Citral, an active ingredient obtained from nature with strengthening and hardening properties, seals and protects the nail, creating an unscratchable armor of light.

Full, pearly, metal, with flame, glitter an microglitter colours... Whatever the desired effect, the result will always exceed your expectations. Each nuance is calibrated with the utmost precision in order to maximize luster, coverage and payoff of the pigments.

The flat shape of the brush ensures perfect application, with no smudging. The long, flexible and dense bristles release the perfect quantity of nail polish, for even application on the nail.

Nail Lacquer does not contain aggressive ingredients such as Toluene, Camphor, DBP, Formaldehyde or Styrene Acrylate.

Available in 76 different shades, including 2 special lines: French Manicure - 10 pastel nuances with a smoothing formula plus a special white for the tips.

11 ml
Ocena: 4.49 (na podlagi 13 glasov)
4.2
Cena izdelka
4.5
Embalaža izdelka
4.6
Splošna ocena izdelka
4.7
Bi ponovno kupili ta izdelek?

Ocene in komentarji

[*jag0da*]

14. jul 2020 11:04

Moja ocena izdelka je:
4.5

Odlična formula

Dobro prekriven že z enim tankim nanosom. Ko imam daljše nohte vseeno raje nanesem še drugo plast, da popolnoma prekrijem črto, kjer se začne prosti rob nohta in za daljšo obstojnost. Če uporabim nadlak (običajno ga) mi zdrži pet dni.

Embalaža je praktična. Sama imam sicer raje navadne, ožje čopiče, ker mi omogočajo boljši nadzor med nanosom, ali pa vsaj bolj zaobljene, da lažje narišem krivino na nohtu. Je pa tudi ta čopič dober, saj zajame ravno pravo količino laka za nanos. Pri eni steklenički, sicer iz omejene kolekcije se mi je zgodilo, da je bil čopič poškodovan.

Cena ok. 3 EUR za 11 ml izdelka. Žal v Sloveniji niso na voljo. Če kje v tujini spet naletim na Kiko trgovino gotovo kupim še kakšnega. Priporočam.

Ocena uporabnika

Cena izdelka
Embalaža izdelka
Splošna ocena izdelka
Bi ponovno kupili ta izdelek?
0
iza

26. jun 2014 10:11

Moja ocena izdelka je:
4.5

Super laki

Še ena zadovoljna uporabnica Kiko lakov za nohte. Imam le en odtenek, 378, Light Plum. To je taka nežno vijolično roza barva, nevsiljiva in čudovita barva. Potegne kar malo na mat, taka zamolkla barva je.

Zadostoval bi že en nanos; jaz vedno zaradi daljše obstojnosti nanesem dva. Nanos je lahek, metlica je ploščata in zadosti velika, da si lak nanesemo brez težav in hitro. Za sabo ne pušča prog.

Vsebine je 11 ml, kar je za lak mogoče že skoraj preveč, ker se po določenem času začne gostiti (in ga seveda še nismo uspeli prej porabiti:-)

Lak sem kupila v Benetkah- v Italiji jih imajo res skoraj na vsakem koraku.

Cena mislim da je bila v akciji, 2,50 eur.

Kiko lake bi še kupila- zaradi lahkega nanosa, širokega izbora barv in super cene za tak izdelek.

Ocena uporabnika

Cena izdelka
Embalaža izdelka
Splošna ocena izdelka
Bi ponovno kupili ta izdelek?
0
romanab

25. jun 2014 21:09

Moja ocena izdelka je:
4.75

krasen nanos in odtenki

Kiko lakci so me pozitivno presenetili glede številnih odtenkov, ki so na voljo, kakor tudi glede krasnega nanašanja-mi je čopič krasen.

Pri veliko odtenkih je dovolj že 1 plast, za polno prekrivnost pa priporočam 2 sloja, da se lak lepo slojiti, ne vidijo se proge oz.sledi čopiča.

Odtenkov je ogromno, posebej so mi všeč z bleščicami in šimrasti-tile potrebujejo 2 plasti, včasih še tretjo za res dober efekt.

Obstojnost pri meni je cca.3 dneve, če bi v kuhinji uporabljala rokavice, še kakšen dan dlje. Steklenička je podobna Zoy-a lakcem.

Cena dobre 3 eure, slabost-v Slo še niso naprodaj in lahko bi jih poimenovali nasmesto številk, si punce lažje zapomim lakce po imeni kot številkah in imena že ponavadi opisujejo barvo laka.

Ocena uporabnika

Cena izdelka
Embalaža izdelka
Splošna ocena izdelka
Bi ponovno kupili ta izdelek?
0
amfora

23. maj 2014 14:56

Moja ocena izdelka je:
3.5

lepe barve, ozek čopič, veliko laka

V moji kolekciji so 3 stekleničke Kiko lakov. Navdušena sem nad izborom barv, všeč mi je oblika stekleničke (se lepo prilegajo druga k drugi, ko imam zložene v škatli), malo manj mi je všeč čopič - želela bi šrišega. Obstojnost laka je normalna (pri meni okrog 2 dni), še najbolj je odvisno od kvalitete in nanosa nadlaka. Vseeno škoda, da se jih ne da kupiti pri nas.

Ocena uporabnika

Cena izdelka
Embalaža izdelka
Splošna ocena izdelka
Bi ponovno kupili ta izdelek?
0
sweet666

24. okt 2013 11:26

Moja ocena izdelka je:
4.75

Fantastični

Imam samo en njihov lak in sem zelo zadovoljna z njim. Lepo se maže, že prva plast ni lisasta, z drugo plastjo pa dobi tisto pravo barvo in prekrivnost. Čopič je dober, širok in plaščat. Obstojnost je dobra, po 4 dneh imam samo tip wear, kruši se ne. Suši se dokaj hitro. Tudi odstranjevanje je enostavno. Steklenička je meni lepa, elegantna, barvni izbor pa izjemno širok. Točne cene ne poznam, je pa normalna. Na žalost niso dostopni pri nas, če bom imela možnost kupiti še kakšnega, ga zagotovo bom.

Ocena uporabnika

Cena izdelka
Embalaža izdelka
Splošna ocena izdelka
Bi ponovno kupili ta izdelek?
0
1 , 2 , 3
loading...


Preberi še


Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
 • Sannnja5 22. jan 2021 11:52
  schauma šampon
 • Dow* 20. jan 2021 18:57
  žal ukinjen
 • Dow* 20. jan 2021 18:49
  dober
 • Dow* 20. jan 2021 18:41
  žal ukinjena
 • Dow* 20. jan 2021 18:35
  stalnica
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Trendi se spreminjajo in medtem, ko smo pred nekaj leti nosile izjemno vpadljive, t. i. 'statement' ogrlice, so sledile ...