Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

KOZMETOMETER

Seznam proizvajalcev (905)

HoferOmbia Nagellack Entferner

2.25
Izdelek: Ombia Nagellack EntfernerProizvajalec: Hofer
Odstranjevalec laka za nohte.
Ocena: 2.25 (na podlagi 3 glasov)
3.7
Cena izdelka
2.7
Embalaža izdelka
1.7
Splošna ocena izdelka
1
Bi ponovno kupili ta izdelek?

Ocene in komentarji

Luciie

31. maj 2012 21:45

Moja ocena izdelka je:
2

Razočarana

Kje naj sploh začnem?! Mislila sem, da bom super poceni prišla skozi, pa sem se očitno zmotila. Že na poti do doma se je odstranjevalec polil po vrečki (tudi po živilih!), kar dokazuje slabo tesnenje embalaže. Ko pa sem želela z njim odstraniti lak z nohtov sem se zelo mučila in porabila ogromno vate in odstranjevalca preden mi je uspelo spraskati (dobesedno) lak z nohtov. Da ne omenjam poškodb nohtov zaradi drgnjenja. Komaj sem čakala da mi zmanjka laka, da lahko kupim novega, boljšega. Kar pa sploh ni težko, saj ga porabiš skoraj na litre da ti uspe kaj očistiti z nohtov. Katastrofa, ne priporočam!

Ocena uporabnika

Cena izdelka
Embalaža izdelka
Splošna ocena izdelka
Bi ponovno kupili ta izdelek?
0
barbyk

30. mar 2011 19:00

Moja ocena izdelka je:
2.5

zanič

Se popolnoma strinjam s Tanjo. Mislilm sicer, da so spremenili odstranjevalec, ampak tudi ta novi je zanič kot stari. Spol ne stopi laka, sploh če uporabljate temne lake je nemogoče, da jih odstranite. Mene so od drgnjenja in ne pretiravm, prav bolele mišice :/

Cena je sicer ugodna, ne spomnem se točno, ampak izdelka sigurno ne bom več kupila.

Ocena uporabnika

Cena izdelka
Embalaža izdelka
Splošna ocena izdelka
Bi ponovno kupili ta izdelek?
0
Tanja

13. feb 2009 16:42

Moja ocena izdelka je:
2.25

Obup!

Pred kratkim sem bila v Hoferju in ker se mi ni dalo samo po en odstranjevalec v drugo trgovino, sem vzela tega, v prepričanju, da je nekaj enakega kot nadvse učinkovit Lidlov. Pa tudi zapasalo je malo spremembe, saj omenjeni odstranjevalec Cien nima ravno prijetnega vonja (kar pa mu zaradi izjemne učinkovitosti zlahka odpustim), tale pa ima zelo intenziven vonj po lubenici. :)

"Veselje" se je končalo pri prvem poskusu odstranjevanja laka s Hofer odstranjevalcem Ombia. Je namreč popolnoma neučinkovit in odstranjevanje laka vzame celih 10 minut!xx( Kljub temu, da sem za vsak noht vzela novo vatko in jo res dobro prepojila z odstranjevalcem, se lak ni in ni hotel raztopiti. Tako sem za en ubogi noht porabila po dve vatki, plus na koncu sem morala čez vsako roko še z eno čisto vatko, da sem odstranila ostanke, tako slabo odstranjuje. Prepojeno vatko sem po pol minute držala na enem nohtu, pa se je lak komaj začel topiti. Neverjetno, no, tako zanič odstranjevalca nisem imela.:( Tudi vonj mi ni všeč, ker je prprosto preveč močan, prav "seka". Kot že rečeno, tudi Lidlov ima močan vonj (in ni tako parfumiran, da bi s tem skušali prekiriti ta neprijeten vonj), ampak tisti vsaj odstrani lak v trenutku.

Poleg tega je tudi grozno izsušujoč, takoj po uporabi imam čisto belo kožico okoli nohtov.

Skratka, z izdelkom sem zelo nezadovoljna in ga bom dala znanki, ki uporablja le svetle lake, če bo imela kaj več uspeha. Cene se ne spomnim - drag najbrž ni, ampak vseeno predrag glede na neučinkovitost. Ne kupim več in zelo odsvetujem, ob prvem obisku Lidla pa ponovno kupim njihovega, ki je zaenkrat brez konkurence, kar se tiče odstranjevanja temnih in obstojnih lakov.

Ocena uporabnika

Cena izdelka
Embalaža izdelka
Splošna ocena izdelka
Bi ponovno kupili ta izdelek?
0
loading...


Preberi še


Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
 • [*jag0da*] 14. jul 2020 11:04
  Odlična formula
 • Tanja 15. apr 2020 13:56
  Pozitivno presenečenje :)
 • Tanja 25. mar 2020 19:31
  Uau! Totalno pozitivno presenečenje
 • numi 24. mar 2020 18:18
  zimski
 • numi 24. mar 2020 18:00
  Dobra ampak
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Predlagamo vam 7 stajliš kosov, v katerih boste tudi v legicah videti izjemno.