Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Nov kozmetični salon Serenity ~ oaza lepote z ruskim gostoljubjem

18. jun 2020 13:46
0

Oglasno sporočilo

V hotelu Interkontinental v 18 nadstropju se je odprl popolnoma nov lepotni salon Serenity, ki vam bo zagotavljal vrhunske lepotne storitve, uživanje v panoramskem razgledu na lepote Ljubljane, prijeten ambient in rusko gostoljubje visoko usposobljenih strokovnjakinj v svojem poklicu.

Salon vodi Elizaveta Romanova. Psihologinja in menedžerka v preteklosti, ki se je odločila za korenito spremembo življenja, da bi se ji uresničile sanje. Pogovarjali smo se z Elizaveto Romanovo, lastnico salona Serenity.

Dober dan, povejte nam o sebi.

Pozdravljeni, moje ime je Elizaveta Romanova. V Slovenijo sem prišla leta 2011 iz Rusije na povabilo za delo kadrovskega managerja v manjšem podjetju. V Rusiji sem namreč imela precej izkušenj z delom vodje kadrovske službe, zato so moj pristop in večletne izkušnje v podjetju znali ceniti in moje znanje jim je zelo koristilo. Moja osnovna izobrazba je ekologija, zaključila pa sem tudi študij psihologije.

Zdaj vodim svoj lepotni studio "Serenity", ki ga lahko z gotovostjo imenujem posebna oaza lepote, spokojnosti in popolnosti, ki se nahaja v osrčju Ljubljane.

Kaj vas je privedlo do tega, da ste odločili za tako korenito spremembo in ste zamenjali poklic v čisto drugem področju?

S kozmetologijo se ukvarjam že vrsto let. Namreč že od malih nog sta me kozmetika in ličenje zelo privlačila, a življenje me je vodilo po drugi poti. Kariera kadrovskega menedžerja se mi je zdela prestižna in varna, kot tudi finančna plat izbrane kariere. Ampak niti visoka plača, niti dve diplomi ne zagotovita zadovoljstva, če svojega dela ne opravljaš s srcem.

V omenjenem podjetju sem delala tri leta. Kljub predanosti svojemu delu, sem čutila, da me delo notranje ne izpolnjuje v popolnosti. Postopoma sem ugotovila, da se moraš ukvarjati s tistim, kar ti najbolj ustreza in kar delaš s srcem.  Ko poskusimo biti odprti do lastnih želja se resnica izkristalizira in pot do uresničenja zaželenega postane zelo jasna. Morala sem korenito spremeniti smer svoje dejavnosti, da sem lahko uresničila svoje sanje. Moja odločitev, da se usmerim na področje kozmetologije mi je močno spremenila življenje, ampak lahko mi verjamete, da samo na bolje.

Kakšna je bila vaša pot do ustrezne izobrazbe in lastnega salona?

Seveda nisem mogla takoj postati kozmetičarka in sem morala začeti z majhnimi koraki. Najprej sem seveda morala pridobiti ustrezno izobrazbo in znanje. Za pedikuro in manikiro sem se izobraževala tudi v Rusiji, kamor sem odšla za nekaj časa. Moja prva zaposlitev je bila manikira v frizerskem salonu. Ko sem ugotovila, da so stranke zadovoljne z mojim delom in se z veseljem vračajo, sem odprla svoj studio in začela s študijem kozmetologije. Vse to me je pripeljalo do tega, da imam zdaj svoj kozmetični salon z visoko usposobljenimi strokovnjaki.

Kaj za vas pomeni kozmetologija in kaj vas pri tem vodi?

Kozmetologija zame ni samo posel, ampak neka posebna poklicanost. Zdaj točno vem, da se moraš ukvarjati izključno z delom, ki te navdušuje in izpolnjuje ter v čemer brezmejno uživaš. Vsak nasmešek in lesk v očeh zadovoljne stranke je zame kot balzam za dušo. Pripravljena sem narediti vse kar je v mojih močeh, da mi v tem uspe in da bodo naše stranke zadovoljne.

Povejte nam kaj več o salonu Serenity.

V salonu Serenity lahko začutite pravo rusko gostoljubje in ljubezen do estetike, ki jo občutite dobesedno v vsem, do najmanjših podrobnosti. To je prostor s prijaznimi in visoko usposobljenimi strokovnjaki. Ponujamo storitev s 5 zvezdicami, po cenah, ki smo jih vajeni v  manj prestižnih salonih. Osredotočamo se na inovativne delovne metode in na najvišjo kakovost opravljenih storitev.

Kaj nudite strankam? Kako delujete?

Najprej najdemo individualen pristop za vsako stranko posebej in ji ponudimo celovite storitve, kar nam omogoča, da lahko kvalitetno poskrbimo za njen videz.  V našem salonu vedno vlada prijetno vzdušje in naredimo vse, da bi bilo našim strankam prijetno. Ponudimo skodelico kave, čudovita notranjost pozitivno vpliva na razpoloženje strank, dodatno pa vedo, da lahko zaupajo prijaznim in visoko usposobljenim strokovnjakom, ki znajo in imajo radi svoje delo ter nenazadnje ugodne cene.

Katere storitve ponujate v salonu?

Za sedaj ponujamo celotno paleto storitev nege trepalnic in obrvi: podaljševanje trepalnic, laminiranje in kolagenske trepalnice, korekcija, nega obrvi - modeliranje, barvanje, arhitektura. Na voljo so tudi druge storitve: nega in manikira nohtov, nega telesa in obraza, dnevno in večerno ličenje, lasersko odstranjevanje dlak, depilacija s sladkorno pasto, masaže, pedikura ter strojna in injekcijska kozmetologija itd.

Uporabljate kako posebno kozmetiko?

Pri svojem delu uporabljamo samo kakovostno, varno in hipoalergensko kozmetiko in kozmetične izdelke brenda Biodroga.

Hvala za tale zanimiv intervju in deljenje vaše zgodbe. Bi še kaj dodali za zaključek?

Vabimo vas, da nas obiščete in se prepričate o naši ponudbi. Za lažjo odločitev, številne storitve ponujamo v paketih. Imamo program zvestobe za nove in redne stranke. Vabimo vas tudi, da obiščete tudi našo spletno stran serenity.si, kjer si lahko preberete več o nas, o naši ponudbi in se naročite na termin.

Stranke z veseljem pozdravljamo in zagotavljamo, da bodo z našim delom zadovoljne.

Добро пожаловать!

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Sannnja5 22. jan 2021 11:52
   schauma šampon
  • Dow* 20. jan 2021 18:57
   žal ukinjen
  • Dow* 20. jan 2021 18:49
   dober
  • Dow* 20. jan 2021 18:41
   žal ukinjena
  • Dow* 20. jan 2021 18:35
   stalnica
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Zanesljivi viri iz kraljeve palače trdijo, da se spodnjih 7 izdelkov vedno nahaja na njeni kozmetični polički.