Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Klofuta na podelitvi oskarjev ji je pomagala spoznati, da ga ne bo nikoli zapustila

13. dec 2023 12:12
0

Oglasno sporočilo

Jada Pinkett Smith je povedala, da ji je zaušnica, ki jo je na podelitvi oskarjev njen mož Will Smith prisolil komiku Chrisu Rocku, ki se je norčeval iz njene bolezni, pomagala spoznati, da ga ne bo nikoli zapustila.

"Zdaj temu pravim 'sveta klofuta'," je igralka pojasnila v novem intervjuju. "Tistega leta se skoraj sploh nisem udeležila podelitve oskarjev, vendar sem vesela, da sem se je," je Jada povedala za DailyMail. "Zdaj temu pravim 'sveti udarec', ker se je po njem zgodilo toliko pozitivnih stvari."

Po besedah Jade je spor na oskarjih, v katerem je 55-letni igralec udaril Rocka, potem ko se je šalil o igralkinem videzu, vplival na njun zakon.

"V tistem trenutku, ko je vse skupaj udarilo po glavi, vidiš, kje v resnici si," je dejala Jada, ki je pred tem razkrila, da sta z Willom ločena že sedem let. "Po vseh teh letih, ko sem poskušala ugotoviti, ali bom zapustila Willa, sem potrebovala ta udarec, da sem spoznala, da ga ne bom nikoli zapustila."

Dodala je: "Kdo ve, kje bi bilo najino razmerje, če se to ne bi zgodilo?" Jada je oktobra ob izidu svojih spominov Worthy povedala, da je sprva mislila, da je bil trenutek ob podelitvi oskarjev "skeč".

Tako kot številni ljudje, ki so incident spremljali v živo na televiziji, tudi ona sprva ni verjela, da je resničen. "Rekla sem si: 'Will ga nikakor ne more udariti,'" je dejala. "Šele ko se je Will začel vračati na svoj stol, sem sploh ugotovila, da ne gre za skeč." Prve besede, ki jih je izrekla Willu, ko sta po prireditvi ostala sama, so bile: "Si v redu?"

"Stala mu bom ob strani," je dodala, "vendar mu bom tudi dovolila, da bo moral to ugotoviti sam."

PREBERITE TUDI: Še en ‘večni’ hollywoodski par, ki je v resnici že 6 let ločen

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Žajbelj in menopavza: je to popolna zeliščna pomoč za vročinske oblive?