Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Kako odpustiti nezvestemu partnerju?

10. jun 2021 9:33
0

Oglasno sporočilo

... in nato ugotoviti, da vas vara, je lahko zelo boleče. Pogovori s partnerjem postanejo težki in boleči. Pustijo vas strte in negativne, toda to je čas, ko lahko zares pogledate v svojo zvezo in odpusite v svoje dobro. Tu je nekaj načinov, kako lahko partnerju, ki vara, odpustite (kar pa če ne pomeni, da ostanete z njim v zvezi).

Izogibajte se čustvenemu izbruhu

Ko prvič izveš za partnerja, ki vara, se nenadoma vzbudijo čustva, ki te pripeljejo do jeze in frustracije. To lahko škoduje vašemu zdravju, zato poskusite preprečiti, da bi vaša čustva ušla izpod nadzora. Poskusite biti potrpežljivi in ​​mirni tudi v tej situaciji. Pogovorite se s partnerjem, vendar ne nasedajte manipulativnim besedam.

Poskrbite za svoje duševno zdravje

Izredno pomembno je, da skrbite za svoje duševno zdravje, medtem ko izveste slabe novice. To ne sme biti razlog za vaše neprespane noči in žalostne dnu. Sprejem svoje žalosti vam bo pomagal, da se borite proti čustvom žalosti, ki ogrožajo vaše duševno zdravje.

Dajte prostor zvezi

V tem trenutku je nujno, da sebi in razmerju daste nekaj prostora in časa. Namesto da pričakujete, da se bo vaš partner pogovoril, dajte svojemu umu prostor, da se pozdravi. Izogibajte se nekaj časa stikom s partnerjem in se osredotočite na stvari, ki jih radi počnete, in na ta način boste počasi, a zagotovo rasli in se zdravili. 

Obkrožite se s svojimi najdražjimi

V takšnih trenutkih so vaši prijatelji in družina glavni viri sreče, ki jih boste imeli. Pogovorite se s svojimi bližnjimi in poiščite njihovo tolažbo glede te zadeve. Vaši ljubljeni vas sploh ne bodo obsojali in vam bodo pomagali pri spopadanju s to težko situacijo.

Obiščite terapevta

Če ne najdete izhoda, bi bila dobra ideja poiskati strokovno pomoč pri svetovalcu ali terapevtu. Pomagali vam bodo pri učinkovitem kanaliziranju vaših čustev in svetovali vam bodo z vidika strokovnjaka, ki vam bo dolgoročno v pomoč.

Ko boste osvojili zgoraj naštete točke, boste lahko partnerju odpustili in le tako boste lahko zopet srečni. Sami, z njim, z nekom drugim.

PREBERITE TUDI: 12 znakov, da je vaš moški nezrel (moški-otrok)

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  • Dow* 14. nov 2021 20:07
   v redu
  • Dow* 5. okt 2021 18:38
   v redu
  • Dow* 5. okt 2021 18:36
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Obraz je vsakodnevno izpostavljen vsemu onesnaženju iz zraka oz. okolja, zato je zelo pomembno, da ga zjutraj in zvečer temeljito očistimo.