Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Kako dolgo traja, da se lak za nohte v resnici posuši?

16. sep 2021 9:29
0

Oglasno sporočilo

Če želite, da bodo vaši nohti po manikuri videti najboljši, je treba laku dati dovolj časa, da se posuši. Torej, kako dolgo ta proces v resnici traja?

Čas sušenja je odvisen od številnih stvari: koliko slojev nanesete, kako debel je vsak sloj in kakšno vrsto laka izberete. Če upoštevate vse te vidike, lahko pričakujete, da bo čas sušenja od pet minut do ene ure. Če nimate ene ure za čakanje, počakajte vsaj 20 minut, preden naredite kaj z rokami, kar bo omogočilo, da se zgornja plast razmaže. Ta metoda ni varna, vendar bo vsaj zmanjšala možnost madežev.

Čas sušenja lahko pospešite

Obstaja nekaj načinov za pospešitev časa sušenja. Če si sami urejate nohte, je glavni nasvet, da med vsakim slojem laka počakate dve minuti in si nalakirate nohte, medtem ko počnete nekaj prijetnega, na primer gledate svojo najljubšo TV -oddajo, saj vam bo to pomagalo premagati čas.  Namesto dveh debelih slojev se odločite za tri tanke, saj se tanjše plasti hitreje sušijo kot debelejše.

Drugi nasveti za sušenje nohtov vključuje uporabo električnega ali ročnega ventilatorja.  Ena priljubljena ideja, ki pravzaprav ne naredi veliko, je dajanje nohtov pod hladno vodo, zato je najbolje, da ta korak preskočite. 

PREBERITE TUDI: Kako hitro posušiti lak za nohte?

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 9. maj 2022 18:38
   Slavospev poceni laku za nohte
  • Tanja 26. apr 2022 16:57
   Razočaranje
  • Tanja 26. apr 2022 15:39
   Odličen
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Ste presenečeni ob novici, da lahko izdelki za osebno higieno žensk vsebujejo nevarne kemikalije?