Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Kaj vaše božično drevo razkrije o vaši osebnosti

24. dec 2019 8:14
0

Oglasno sporočilo

... je, kako ga okrasiti, saj je na voljo toliko različnih možnosti, barv, okraskov, oblik, na metre luči in nenazadnje tudi dreves. Psihologi razkrivajo, da kako okrasite vaše božično drevo, pove veliko o vaši osebnosti.

Pozorno poglejte zgornjo sliko in izberite številko pri božičnem drevesu, ki najbolj ustreza vašemu.

1. Največ dve barvi in drevo klasičnih oblik

Je to vaše božično drevo? To lahko pomeni, da ste dokaj konzervativna oseba. Prepričani ste vase in natančno veste, kaj potrebujete. Ni vam lahko zapustiti cone udobja in ne marate preizkušati novih in nenavadnih stvari. Ste zanesljiva oseba, ki vedno podpira druge. Všeč vam je, da obstajajo pravila in poskušate se jih držati. Radi načrtujete stvari in popolnoma vas vrže iz tira, ko stari gredo svojo pot. Imate tudi izjemen čut za eleganco.

2. Unikatno in posebno drevo

Vaše drevo ni zeleno in je posebnih oblik. To lahko pomeni, da želite izstopiti iz množice in iti po svoji poti. Pogosto kršite pravila, ste drzna oseba, ki si vedno prizadeva za višje cilje. Samoizražanje in osebni prostor vam veliko pomenita in brez tega ne bi znali živeti. Vedno iščete potrditev in ste pripravljeni pokazati svojo moč. Odprti ste za novost in pripravljeni za eksperimetniranje. Ste vztrajni in težko vas je prestrašiti.

3. Vsi okraski, kar jih premore svet

Vaše drevo je sicer klasično, a na njem najdemo steklene snežinke, rdeče mašnje, bele bunkice, bele snežake, črne lokomotive ... skratka vse, kar je možno kupiti. Tako okrasitev božičnega drevesa lahko pomeni, da ste nedosledna oseba. Hitro spreminjate svoje načrte in težko se odločite in ustavit

4. Ogromno lučk

Vaša ljubezen do luči lahko kaže na to, da ste svetla, neodvisna oseba. Uživate v svoji individualnosti in si prizadevate biti v središču pozornosti. Mnenja drugih vam ne pomenijo nič. Vaše osebne izkušnje so vaš glavni svetovalec in vaš edini vir znanja. Svoje življenje poskušate diverzificirati in pogosto sprejemate povabila na zabave in sestanke. Niste domač človek, temveč družabna oseba, ki rada preživlja čas v družbi drugih. 

PREBERITE TUDI: Ideje za netradicionalno božično drevesce

5. Malo lučk, malo okraskov

Če je vaše božično drevo videti tako, to lahko pomeni, da ste sanjač, ki deluje nepredvidljivo. Odprti ste za vse priložnosti, ki vam jih nudi življenje. Toda zaradi številnih dejavnosti, ki jih opravljate, in idej, ki jih imate, včasih ne dokončate ene stvari, preden se lotite druge. Lahko se prilagodite spremenljivim pogojem in vedno boste našli izhod iz vsake situacije. Imate način povezovanja z ljudmi, ki vam pomaga pridobiti njihovo zaupanje in podporo. Vedo, da se lahko obrnejo na vas s kakršnimi koli vprašanji in jih nikoli ne boste pustili na cedilu.

6. Majhno drevesce

Če ste izbrali takšno božično drevesce, to pomeni, da ne marate presenečenj in sprememb v svojem načinu življenja. Ste skromni in mirni. Ne poskušate pritegniti dodatne pozornosti, ker je tudi ne potrebujete. Cenite to, kar imate in ne obremenjujete se z malenkostmi. Trdno stojite za svojimi prepričanji in dejanji ter realno gledate na svet.

Lahko, da imate majhno drevo, ker nimate dovolj prostora. V tem primeru se osredotočite na dekoracijo in izberite katero izmed številk od 1 do 5.

PREBERITE TUDI: 12 napotkov, da boste v decembrski noriji ostali prisebni

Povzeto po: www.brightside.me

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 15. apr 2020 13:56
   Pozitivno presenečenje :)
  • Tanja 25. mar 2020 19:31
   Uau! Totalno pozitivno presenečenje
  • numi 24. mar 2020 18:18
   zimski
  • numi 24. mar 2020 18:00
   Dobra ampak
  • numi 24. mar 2020 17:53
   top
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Nastopilo je poletje in kljub previdnosti je oz. bo marsikdo dobil sončne opekline, ki so vse prej kot nedolžna stvar.