Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Kaj prinaša tokratni mlaj, 7. septembra, in koga bo najbolj prizadel

6. sep 2021 9:17
0

Oglasno sporočilo

Ta lunacija poteka v ultra-sistematiziranem in metodičnem horoskopskem znaku device, zato boste, če se slučajno trudite na svojem delovnem mestu, verjetno eden od zodiakalnih znakov, ki jih bo mlaj najbolj prizadel.

Device so po naravi organizatorji in načrtovalci, ki radi najdejo rešitve za težave, tudi za težave, ki niso njihove. Če ste trmast tip človeka, se boste morda počutili odgovorne, da pomagate tudi ljudem, ki vam niso ljubi. Z mlajem v devici bomo obravnavali, kako naše vsakodnevne odločitve vodijo k našim večjim ciljem. Pobožnost do sebe in svoje višje zavesti je tisto, kar vodi do uspeha.

Medtem bo Mars, planet moči, agresije in strasti, nameščen v devici in ustvaril trigonski vidik s Plutonom, planetom primarne energije, v pridnem zemeljskem znamenju kozoroga. Aspekti kažejo razmerje med planeti v igri, zato lahko, ko planeti tvorijo trigon, predvidite zlitje harmoničnega ravnovesja. Ta poseben vidik vas spodbuja, da se resno potrudite preurediti svoje življenje. Odprle se vam bodo nove in vznemirljive priložnosti, vendar le, če ste pripravljeni trdo delati.

Ste med znaki, ki bodo najbolj pod vplivom tokratnega mlaja?

Oven

Bodimo iskreni, ponavadi ste super reaktivni. Trenutno se vaša impulzivnost in reakcije postavljajo pod vprašaj. Ovni so dobri pri doseganju svojih ciljev, toda pri iskanju dejanj se lahko izgubijo majhne podrobnosti. Morda vas bo motiviral viden napredek, vendar vedite, da vam manjši mejniki pomagajo napredovati. Ta mlaj želi, da v svoje življenje usmerite bolj discipliniran pristop.

Vodnar

Vodnar, ta lunacija poudarja vašo osmo hišo, splošno znano kot hišo izgube, spolnosti in smrti. Po naravi se ukvarjate z dvigovanjem ljudi okoli sebe, vendar se na duhovnem nivoju težko povežete z drugimi. Mlaj vas prosi, da ponovno premislite in se ločite z miselnostjo, da vas nihče ne razume. Medtem ko je vaša strast izražena v humanitarnosti, pogosto obupate, zato se težko zavežete, da boste prisotni. Boste prisiljeni, da se povežete z drugimi tako, da boste v celoti prisotni pri njihovih potrebah.

Ribi

Mlaj se seli v vašo hišo partnerstev, vaša sposobnost dela z drugimi pa je ogrožena. Neverjetno ste ustvarjalni in sanjate o velikih uspehih, toda ta mlaj vas bo spet povezal z zemeljskim kraljestvom. Zaradi vaše sanjske narave imate visoka in včasih nerealna pričakovanja do svojih partnerjev, vendar vas ta mlaj sili, da ponovno ocenite svojo delovno etiko in ostanete pridni na svojih seznamih opravil. 

PREBERITE TUDI: Tedenski horoskop

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 9. maj 2022 18:38
   Slavospev poceni laku za nohte
  • Tanja 26. apr 2022 16:57
   Razočaranje
  • Tanja 26. apr 2022 15:39
   Odličen
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Kar se tiče ličena, v osnovi sodimo ženske v dve skupini: tiste, ki se držijo preverjene klasike ličenja – in pa tiste, ki rade preizkušajo nove trende.