Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Kaj prinaša majska polna Luna 23. 5. 2024

22. maj 2024 18:36
0

Oglasno sporočilo

Majska polna Luna se imenuje tudi cvetlična Luna, svojo največjo polnost in osvetljenost pa bo dosegla v četrtek, 23. maja, ob 15:53 popoldan.

Zakaj se imenuje cvetna luna?

Poimenovanja polne Lune, ki jih uporablja Almanah starega kmeta, izvirajo iz številnih krajev, vključno z indijanskimi, kolonialnimi in evropskimi viri. Tradicionalno se je vsako ime polne Lune uporabljalo za celoten lunarni mesec, v katerem se je pojavila, in ne samo za polno Luno.

Kaj lahko pričakujemo?

Sprejmite, da ne morete izsiliti izida, ne glede na to, kako zelo se trudite. Če pa sprejmete kakršne koli rezultate in dovolite, da se vaša čustva naravno pretakajo, si lahko lastite svoje izkušnje. Poznamo občutke izgube in nesreče. Sprejemanje "če bo, bo – če ne, tudi prav" ne pomeni nujno, da boste lažje izpustili izid, ki ste si ga želeli videti. Vsi smo ljudje in vsi imamo čustva; včasih so čustva nesmiselna in nas puščajo zmedene glede tega, kaj čutimo. Polne Pune so lahko zahtevno obdobje, če prakticirate zatiranje čustev.

Polna Luna v Strelcu nastopi 23. maja ob 15.53 popoldan. Astrološko gledano nas ta polna Luna poziva, da dovolimo čustveno sprostitev. Sonce v Dvojčkih se tej polni Luni zoperstavi in nas opomni, da ni vse tako, kot vidimo. Včasih nespametno dovolimo, da naš ego narekuje, kako se izražamo, kar nas ovira pri spoštovanju naših čustev. Lahko se na primer odločite, da boste nekomu dokazali svojo vrednost in postavili meje – kar lahko razumemo kot ljubezensko bombardiranje. Namesto da se samosabotirate, pokažite pripravljenost za sodelovanje z osebo, na katero poskušate narediti vtis.

V času polne Lune v Strelcu lahko spremenite nezdrave vzorce in uživate v zadovoljivih nagradah. Preverjanje svojega ega, vstopanje v varen prostor in izražanje svojih namenov vas lahko pripravijo na izpolnjujoče povezave. Ne pozabite, da je življenje maraton. Zakaj bi sprintali skozi nekaj lepega?

PREBERITE TUDI: To so osebnostne lastnosti ljudi, rojenih v znamenju Dvojčka

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Ali vas zastrupljajo vaši tamponi? Ugotovitve študije so pokazale 16 kovin v široko dostopnih blagovnih znamkah tamponov.