Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Kaj lahko pričakujete v letu 2023 glede na vaš znak horoskopa?

3. jan 2023 8:11
0

Oglasno sporočilo

Preverite, kaj lahko pričakujete, kaj se bo dogajalo in katera področja bodo cvetela v novem letu 2023.

Oven

Visoko motiviran oven, ki velikokrat deluje impulzivno, bo v večini situacij presenetljivo uspel. Letošnje leto bo za vas uspešno, obvladovali boste ne le čustvene, ampak tudi fizične vzpone in padce. Proti tretji četrtini leta bodite malo bolj pazljivi in sprejemajte pomembne odločitve le, ko jih dobro pretehtate.

Bik

2023 vam prinaša srečo. Lahko pride do nekaj prepirov z ljubljenimi, vendar bo vaš vladajoči planet, Venera, blagoslov za vaše osebno življenje in tudi poklicno.

Dvojčka

Leto 2023 bo za dvojčke zanimivo. Morali boste biti potrpežljivi. Finančno boste letos uspešni, vendar ne bodite pohlepni. Planet Saturn vam bo dal vedeti, da so ljudje okoli vas zagotovo vaši prijatelji, vendar se nanje ne zanašajte preveč - veliko stvari lahko uredite kar sami.

Rak

Dajte vse od sebe in vaša energija vam bo pomagala uspeti tudi v neugodnih dneh. Vaši planeti so na vaši strani. Proti sredini leta bo prišlo do nekih konfliktov, ki jih morate obvladati s trezno glavo. Premislite, preden boste naredili usodne odločitve, saj lahko vplivajo na vaše življenje bolj, kot si lahko predstavljate.

Lev

Vaši planeti pravijo, da se boste morali dodatno potruditi in vse ovrednotiti, preden se prepustite kakršnim koli nihanjem razpoloženja. Cenite trenutke, ki jih imate, namesto da skrbite za tisto, kar ni z vami. Prvi mesec tega leta od vas zahteva, da verjamete v dobre stvari in morda tudi ponavljate pozitivne afirmacije. Tudi Venera bo tam, da bo prinesla nekaj sprememb in pozitivnosti v vaše poklicno življenje. Vendar bodo ovire in morate biti previdni.

Devica

Bodite zelo pozorni in se izogibajte hitremu sklepanju. Spoznali boste, da je slika zelo drugačna od tistega, v kar ste tako dolgo verjeli. Prva polovica leta je polna priložnosti in naredili boste tudi nekaj zelo nenačrtovanih stvari.

Tehtnica

Tehtnice, letos boste morale razumeti, da čisto vse stvari, ki se jih lotite, ne bodo uspele. Začetek leta od vas zahteva, da ukrepate in ne ostanete diplomatske. Sprejmite pomoč drugih, če vam jo ponudijo in ne zanašajte se vedno le nase. Leto bo prineslo srečo, če boste naredile prostor za njo v srcu.

Škorpijon

Leto se bo pričelo bolj negativno, a ne obupajte, proti koncu leta se vam nasmiha sreča na vseh področjih življenja. Ne skoparite z lepimi besedami in jih namenite ljudem, ki so okoli vas.

Strelec

Sredi leta 2023 boste morali spremeniti svojo pot. Iščite znake in bodite to, kar ste. Letos boste spoznali tisto posebno osebo, ki ste jo čakali vse življenje, vendar ne bodite obupani, ker se lahko izmuzne vašemu pozivu. Namenjena sta si, morda na ljubezenskem ali poslovnem področju.

Kozorog

Vaše zdravje se bo soočilo z nekaterimi težavami, vendar so vaše finance videti odlične. Položaj Jupitra lahko povzroči težave, kot so zamude pri določenih stvareh. Izogibajte se tekanju po bližnjicah, saj boste zaradi njih marsikaj obžalovali.

Vodnar

Vse vam bo letos šlo odlično od rok, vendar ne smete prezreti opozorilnih znakov, ki vam bodo sporočili, kdaj se ustaviti. Vaše osebno življenje bo dobro, saj boste privlačili prave stvari.

Ribi

Pogosto boste v dvomih, vendar boste do konca leta precej drugačna oseba. Letos bo vse v znamenju učenja lekcij. Eden od pomembnih ključev za vas v tem letu je, da se držite zaobljub, ki ste jih sprejeli letos, do samega konca in srečni boste.

PREBERITE TUDI: Tedenski horoskop: 2. do 8. januar 2023

 

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Za kar najvišjo stopnjo privlačnosti je potrebnega manj vložka, kot si morda mislite.