Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Prijateljici za vedno: zvezdnica ji je za rojstni dan objavila ganljivo voščilo

16. jun 2022 12:22
0

Oglasno sporočilo

Coxova, ki je ob Anistonovi igrala v seriji Prijatelji, je v sredo dopolnila 58 let.

53-letna Anistonova je poskrbela, da je v sredo obeležila 58. rojstni dan svoje prijateljice, in na svojem Instagram Storyju delila fotografijo iz preteklosti, na kateri se objemata. "Vse najboljše, CC!" je igralka iz serije Morning Show napisala pod fotografijo in dodala več smeškov z rdečim srcem in srčastimi očmi. "Tako zelo te imam rada."

Anistonova je svoji nekdanji kolegici iz Prijateljev napisala tudi drugo praznično sporočilo, v katerem je objavila GIF posnetek Coxovega lika Monice Geller: "In lahko delam, kar hočem! Ker sem odrasla."

"Na zdravje, da sem odrasla," se je pridružila Anistonova.

"Prijatelji za vedno povezava v bio @americares @ebmrf," sta Anistonova in Cox napisala pod skupno objavo na Instagramu.

V posebnem prispevku, ki je bil premierno predvajan maja 2021, sta zvezdnici razkrili številne zakulisne zanimivosti iz časa, ko sta sodelovali v oddaji. Prav tako sta se spominjali, kako sta bili del priljubljene serije.

"To je bil izjemen čas," je Coxova povedala svojim soigralcem. "Vse se je združilo. Postali smo najboljši prijatelji zaradi kemije in vsega skupaj. Vsem je spremenilo življenje in bo za vedno – ne samo nam, ampak tudi ljudem, ki serijo gledajo, in to je tako čudovit občutek, da ga lahko nosimo v sebi za vedno. Resnično sem vam hvaležna in zelo vas imam rada."

PREBERITE TUDI: Jennifer Aniston presenetila z novim družinskim članom

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 9. maj 2022 18:38
   Slavospev poceni laku za nohte
  • Tanja 26. apr 2022 16:57
   Razočaranje
  • Tanja 26. apr 2022 15:39
   Odličen
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Ali se vam zašibijo kolena in se vam začnejo potiti dlani, ko se vam nekdo približa s široko odprtimi rokami? Ali pa vam je vsaj skrajno neprijetno?