Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Jasni znaki, da ste pripravljeni na otroka

18. nov 2021 8:14
0

Oglasno sporočilo

... biti izbira in ne obveznost. Na to je treba biti pripravljen, ne pa prisiljen v to. Moški in ženske so pogosto zmedeni glede naslednjega koraka v svojem odnosu in se bojijo prevzemanja odgovornosti. Biti starš je ogromna vloga in zato zahteva veliko premisleka. Kdaj torej res veste, če ste pripravljeni? Za odgovor na to, obstaja nekaj znakov, ki vam lahko povedo, če je že čas.

Počutite se pripravljene

Ali ste pripravljeni biti starši ali ne, je odvisno od številnih dejavnikov. Ko pa začutite, boste vedeli. Če ste finančno stabilni, ste dosegli primerno starost za porod in imate s partnerjem trden odnos, potem je najboljši čas, da uresničite vse zamišljeno. Glede na to, da se s partnerjem strinjate z idejo o otroku, to pomeni le, da ste pripravljeni na otroka.

Navdušeni ste nad dojenčki drugih ljudi

Se kdaj zamislite ob pogledu na dojenčke v vozičku, ali ko gledate njihov videoposnetek na družbenih omrežjih? Če ste v pravi starosti in imate prave namene, ste verjetno pripravljeni na otroka. Občutek starševstva se pogosto pojavi, ko začnete opazovati druge dojenčke in ste nad tem popolnoma navdušeni.

Vedno si predstavljate, kako bo izgledal vaš dojenček

Če ste se v zadnjem času začeli spraševati, kako bo izgledal vaš dojenček, ali ste si na skrivaj začeli želeti, da bi imel vaše oči, višino vašega partnerja in tako naprej, ste zagotovo pripravljeni na otroka. 

V zadnjem času imate otroške sanje

Vaše sanje imajo veliko opraviti z vašimi zavestnimi mislimi. Če v zadnjem času veliko sanjate o dojenčkih, potem verjetno razmišljate tudi o tem. 

PREBERITE TUDI: Resnična zgodba: Zakaj sem se odločila za porod doma

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  • Dow* 14. nov 2021 20:07
   v redu
  • Dow* 5. okt 2021 18:38
   v redu
  • Dow* 5. okt 2021 18:36
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Obraz je vsakodnevno izpostavljen vsemu onesnaženju iz zraka oz. okolja, zato je zelo pomembno, da ga zjutraj in zvečer temeljito očistimo.