Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

ISO.POETISM BY TOBIAS BIRK NIELSEN v Zalando kolekciji

5. nov 2022 16:32
0

Oglasno sporočilo

Zmagovalna kolekcija AW22 se vključuje inovativne tehnike barvanja. Na voljo na vseh 25 trgih, kjer je Zalando prisoten.

Zalando, vodilna platforma za modo in življenjski stil, ponosno predstavlja kolekcijo ISO.POETISM BY TOBIAS BIRK NIELSEN, prejemnico letošnje nagrade za trajnostni razvoj Zalando AW22 (razglašeno februarja 2022). Zmagovalna kolekcija je žirijo navdušila z naprednimi trajnostnimi rešitvami, kot so inovativne tehnike barvanja in s svojo zavezo k recikliranju, kadarkoli je to mogoče. Prvič predstavljena na tednu mode v Kopenhagnu, vsebuje 13 kosov, ki bodo na voljo na vseh 25 trgih, kjer je Zalando prisoten.

Kolekcija, imenovana “The Echoes which we Remain” je poklon življenjskemu krogu in vsem najlepšim trenutkom, ki jih doživimo. Navdih zanjo je bila Nielsenova osebna izguba. Ganljiva kolekcija nas opominja, da zaužijemo vsak trenutek in še pomembneje, da smo drug drugemu odmev, ko nekdo od nas zapusti ta svet.

Kot zmagovalka nagrade za trajnostni razvoj Zalando, bo ISO.POETISM BY TOBIAS BIRK NIELSEN ustvarila tudi ekskluzivno kolekcijo v sodelovanju z Zalando z namenom nadaljnega spodbujanja trajnostnejših oblikovalskih rešitev na področju materialov, proizvodnih procesov, tehnoloških rešitev in sledljivosti, ki bodo na voljo leta 2023.

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja pred 24 h
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Vsako leto se nahajamo na dveh ločenih koledarjih: gregorijanskem in astrološkem.