Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Herbalife Nutrition je dal v prodajo prve beljakovinske ploščice v športni liniji H24 

4. feb 2023 17:12
0

Oglasno sporočilo

... ploščicami H24 Achieve Herbalife Nutrition - prvimi beljakovinskimi ploščicami v liniji Herbalife24, namenjene športnikom in aktivnim rekreativcem.

Ne glede na to, ali šele začenjate svojo pot do telesne pripravljenosti, ste športni zanesenjak ali pa vrhunski športnik, potrebujete športno prehrano, ki vam zagotavlja podporo v vsakem trenutku. Prav zato so pri Herbalife ustvarili Beljakovinske ploščice H24 Achieve, ki so odličen način, da zaužijete visoko kakovostne beljakovine, kadar ste na poti.

Beljakovine so ene izmed ključnih hranilnih snovi in vam lahko pomagajo pri doseganju ciljev glede telesne pripravljenosti, poleg tega so ključni dejavnik pri regeneraciji mišic po vadbi, saj pomagajo pri vzdrževanju in povečanju mišične mase. Beljakovinska ploščica H24 Achieve vsebuje 21 g beljakovin in je na voljo v odličnem okusu temne čokolade, ima nizko vsebnost sladkorja, ne vsebuje umetnih barvil ali arom, je odobrena v programu Informed Sports* in je primerna za vegetarijance.   

Beljakovinsko ploščico H24 Achieve pojejte enkrat na dan, med obroki ali po vadbi.  

»Beljakovinska ploščica H24 Achieve je idealen prigrizek po vadbi za vse, ki želijo cilje glede telesne pripravljenosti dopolniti z visoko kakovostnim, visoko beljakovinskim in priročnim izdelkom vodilnega proizvajalca športne prehrane,« pravi Goran Nikolić, regionalni direktor pri Herbalifu Nutrition za Jugovzhodno Evropo. 

»Prodaja beljakovinskih ploščic po vsej Evropi hitro narašča, saj se potrošniki namesto običajnih ploščic, kot so žitne ali čokoladne, odločajo za ploščice v ponudbi športne prehrane.«

Beljakovinske ploščice Herbalife24 Achieve so na voljo na 25 trgih v Evropi in Afriki, zdaj pa so na voljo tudi pri vašem Herbalife Nutrition Neodvisnem Članu v Sloveniji.

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Ali že na prvi pogled zaupate ljudem? Ali pa najprej analizirate njihov odnos, govorico telesa in vedenje, da bi jih bolje spoznali?