Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Glasbenica si hoče operativno preoblikovati ušesa v škrata, Elon Musk ni navdušen

18. avg 2022 13:46
0

Oglasno sporočilo

Grimes je ta teden na Twitterju izrazila željo po modifikacijah obraza, vključno z "vampirskimi zobmi" in "dolgimi, špičastimi ušesi".

Elon Musk se očitno ne strinja z njeno dolgoletno željo, da bi izvedla operacijo ušes.

V seriji tvitov, objavljenih v ponedeljek, je 34-letna glasbenica dejala, da se je pred dvema letoma naročila pri odličnem plastičnem kirurgu, ker je menila, da bi do sredine tridesetih želela nekaj spremeniti, vendar tega ni nikoli storila.

Nato je svoje sledilce vprašala: "Kakšne spremembe obraza misite, da bi mi pristajale?"

Grimesova je razpravljala o svojih željah po "vampirskih zobneh" in "modifikacijah za škratja ušesa". V ločenem tvitu je sledilce vprašala: "Ali je že kdo naredil modifikacijo ušes za škrata in dosegel dober rezultat?"

"Bojim se, da se bo hrustanec ušesa težko pozdravil," je zapisala. "Zlasti kot glasbenici se mi zdi ta operacija tvegana, vendar sem si jo želela vse življenje. Zanima me, kakšne so izkušnje ljudi!"

V torek se je Musk, s katerim ima dva otroka, odzval na tvit in zapisal: "Slaba stran operacije ušes verjetno odtehta pozitivno stran."

Musk in Grimes sta se prvič povezala na Twitterju leta 2018, kot par pa sta debitirala na letošnji prireditvi Met Gala. Maja 2020 sta pozdravila sina X Æ A-12, Grimes pa je v začetku leta v aprilski izdaji revije Vanity Fair razkrila, da se jima je decembra 2021 prek nadomestne matere rodila še deklica Exa Dark Sideræl (ki jo kličeta Y).

Grimes je za Vanity Fair povedala tudi, da 51-letnega ustanovitelja družbe SpaceX šteje za svojega fanta, čeprav je Musk septembra lani dejal, da sta napol narazen, vendar se še vedno ljubita.

"Za to ni prave besede. Verjetno bi ga označila za svojega fanta, vendar sva zelo fluidna," je takrat pojasnila. "Živiva v ločenih hišah. Smo najboljši prijatelji. Ves čas se videvava ... Preprosto imava nekaj svojega in ne pričakujem, da bodo drugi ljudje to razumeli."

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Strokovnjakinja za kraljevi slog je razkrila vzrok za nov poslovno-eleganten sartorialni videz valižanske princese.