Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Zgrešeni modni nakupi

Akasha
Starost: n/aPridružen: 12. okt 2004Prispevkov: 7649Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 13. jul 2011 9:27
Povezava do prispevka
Koliko imate zgrešenih modnih nakupov?
 
Pri meni jih je malo, ampak se za vsakega kar sekiram (tudi, če ni bila draga reč)....se mi zdi kar nekako "grešno", da sem plačala za reči, ki potem niso v uporabi, ker nekaj ne ustreza  
Da o šari v omarah ne govorim... (mi manjka prostora že zaradi reči, ki jih rabim, kaj šele,, če so vmes zgrešene zadeve...)
THE SPIRIT OF FIRE !!!
0
Nazaj na vrh
flafi
Starost: 35Pridružen: 31. okt 2005Prispevkov: 2017Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 13. jul 2011 17:33
Povezava do prispevka
Jaz jih imam kar nekaj, ampak načeloma večinoma iz precej let nazaj, ker se mi zdi, da se zadnja leta veliko bolj zavedam kaj mi paše in kaj ne (tako iz vidika krojev, kot iz vidika barv), in kaj nosim in česa ne, tako da je tudi zgrešenih nakupov manj. Na tem mestu gre posebna zahvala člankom na PL o barvnih tipih in o vrstah postav!
Se pa tudi jaz za vsakega blazno sekiram, tudi če je bil res poceni. Potem se mi pa vse valja po omari, ker mi je žal dati stran, ker so stvari dejansko še vedno nove

Letos sem se sicer čisto navdušila nad update-anjem starih oblačil ('refashion', ki razsaja po blogih), in sem vse modne kikse zbrala na kupček, kjer čakajo, da peljem šivalni stroj na servis. Potem jih pa nameravam prilagoditi / zožati / prebarvati / spremeniti v kaj drugega, tako da bodo dejansko nosljivi, in ne bodo več kiksi. Poleg tega, da sem itak totalno navdušena, da lahko nekaj ustvarjam (pa da ni vedno štrikanje ), tudi ne bom več imela slabe vesti, da sem porabila denar za nekaj, kar mi leži v omari.
Everything you’ve ever wanted is on the other side of fear.
0
Nazaj na vrh
Blondie
Starost: n/aPridružen: 14. dec 2005Prispevkov: 324Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 14. jul 2011 8:43
Povezava do prispevka

flafi je napisal/aJaz jih imam kar nekaj, ampak načeloma večinoma iz precej let nazaj, ker se mi zdi, da se zadnja leta veliko bolj zavedam kaj mi paše in kaj ne (tako iz vidika krojev, kot iz vidika barv), in kaj nosim in česa ne, tako da je tudi zgrešenih nakupov manj.

Podpis!

Tudi jaz zadnja leta, res premislim pred vsakim nakupom. Ali to stvar res potrebujem, kam jo bom nosila ali imam doma čevlje, torbico ipd. ki pašejo zraven... Ali je sploh moj stil, moja barva...

Sem pa začela prakticirati, da stvari ki so zgrešeni nakupi ali pa jih ne nosim več in so dobro ohranjene, prodam na Bolhi in tako sem se znebila res ogromno zgrešenih nakupov in stvari, ki so se mi valjale po omarah... Sploh si nisem mislila, da ljudje tako na veliko kupujejo na Bolhi ipd. straneh.

 

 

0
Nazaj na vrh
KrvavaMeri
Starost: 36Pridružen: 5. nov 2007Prispevkov: 7853Kraj: Zagorje ob SaviStatus:Offline
Objavljeno: 14. jul 2011 8:56
Povezava do prispevka
Podpis pod Flafi in Blondie. 

Jaz sem včasih na razprodajah kupila veliko bv stvari, samo ker so bile poceni. Približno tri, štiri leta točno vem, kaj mi pristaja, kaj bom nosila, katere barve so zame itd., zato imam res malo zgrešenih nakupov.
In če se zgodijo, se tudi jaz malo zasekiram. Če gre običajne in praktične kose, jih potem nosim doma, kjer mi ni najbolj pomembno, ali je čisto pravi odtenek modre ali ne. Nekaj sem poskušala tudi reciklirati, ampak nikoli mi ni tako dobro uspelo, da bi potem kos tudi nosila. (V glavi in na internetu vedno izgleda bolje kot po končanem DIY procesu.) Zato tega ne počnem več.
mejkap - blog o ličenju
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Zgrešeni modni nakupi
Stran 1 od 1
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Zavedati se moramo ene pomembne stvari: eno so moda in trendi, ki pridejo in gredo; drugo pa je večna, ženstvena klasika.