Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Vrnimo pticam gnezda

N-girl
Starost: 45Pridružen: 26. mar 2005Prispevkov: 239Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 13. mar 2010 10:44
Povezava do prispevka
Spoštovani,
 
 
vemo, da lahko računamo na vas.
 
Danes je gregorjevo, dan, ko se ptički ženijo. Žal se bodo ženili vedno manj, saj jim ljudje s posegi v naravo odrekamo življenjski prostor in hrano. S problemi gnezdenja se danes soočajo sinice, vrabci, čuki, skoviki in nekatere druge ptice pri nas. Zato smo pri tedniku 7 dni začeli novo nagradno akcijo  - Vrnimo pticam gnezda.
 
Ker vemo, da vam je mar za naravo, vas vabimo, da postavite gnezdilnico in poskrbite to pomlad za ptičjo družino. Izdelava ptičje gnezdilnice ni prav nič zapletena, še zlasti ne, če pomislimo, koliko koristi lahko prinese, če je pravilno narejena in nameščena. Ne nazadnje so za mnoge ljudi, predvsem v mestih, ptice pomemben stik z naravo.

 

Pri 7 dni nadaljujemo družbenokoristne akcije pod skupnim imenom www.vkrogu.si, ker vemo, da lahko računamo na vaše sodelovanje. Z akcijo Prijavi packo v naravi opozarjamo na divja odlagališča odpadkov in organiziramo akcije čiščenja. Zdaj je čas, da se oddolžimo pticam, ki so tudi med žrtvami slabega ravnanja z okoljem. 

 
Želimo vam lep začetek pomladi - po ljudskem izročilu je namreč gregorjevo tudi prvi spomladanski dan.
 
 
Organizatorji akcij
Vkrogu.si
 
 
P. S.: Podrobnosti o gnezdenju ptic, poteku akcije in načrt za izdelavo gnezdilnice objavljamo v novem tedniku 7 dni in na spletni strani www.7dni.com/zaptice.
 
P. P. S.: Da bi lahko to pomlad gnezdilo čim več ptic, vas prosimo, da to sporočilo posredujete še svojim prijateljem, sodelavcem, sorodnikom in jih povabite k sodelovanju.
 
 
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Vrnimo pticam gnezda
Stran 1 od 1
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Zavedati se moramo ene pomembne stvari: eno so moda in trendi, ki pridejo in gredo; drugo pa je večna, ženstvena klasika.