Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Volitve 2011

Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8
Katrin
Starost: 48Pridružen: 21. jul 2004Prispevkov: 1762Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 6. dec 2011 20:57
Povezava do prispevka
Janše me je strah, Jankoviča ne podpiram, ker mi ni všeč njegov način vodenja. Vseeno se mi globoko gnusi vsesplošno nacionalistično razpoloženje, ki se je razpaslo po volitvah. Nihče med glavnimi favoriti ni revna cerkvena miš, vsak ima svoje grehe, o katerih smo lahko celo večnost poslušali pred volitvami.
Pustimo mu priložnost, da pokaže, kaj bo naredil.

Uporaba računalnika in angleščina sta res bizarna argumenta. Bruselj je poln prevajalcev, glup pa tudi ni, to se verjetno lahko strinjamo?
0
Nazaj na vrh
nat
Starost: 44Pridružen: 31. mar 2008Prispevkov: 185Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 6. dec 2011 21:43
Povezava do prispevka
Kaj pa je za vas alternativa? Ker jaz priznam je nimam, ampak, če moram zbirat je zame ZJ boljša alternativa, kot JJ, ki so sploh ni. Pa nisem volila ne enega, ne drugega.
0
Nazaj na vrh
Katrin
Starost: 48Pridružen: 21. jul 2004Prispevkov: 1762Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 6. dec 2011 22:37
Povezava do prispevka
Meni se zdi, da se kar naprej pritožujemo nad vsem, volimo pa skoz iste osle.
Zame je alternativa nekdo tretji.
0
Nazaj na vrh
KrvavaMeri
Starost: 37Pridružen: 5. nov 2007Prispevkov: 7853Kraj: Zagorje ob SaviStatus:Offline
Objavljeno: 6. dec 2011 22:42
Povezava do prispevka
kokola je napisal/a
mijauu: dobro napisano.

Katrin je napisal/aJanše me je strah, Jankoviča ne podpiram, ker mi ni všeč njegov način vodenja. Vseeno se mi globoko gnusi vsesplošno nacionalistično razpoloženje, ki se je razpaslo po volitvah. Nihče med glavnimi favoriti ni revna cerkvena miš, vsak ima svoje grehe, o katerih smo lahko celo večnost poslušali pred volitvami.
Pustimo mu priložnost, da pokaže, kaj bo naredil.

Uporaba računalnika in angleščina sta res bizarna argumenta. Bruselj je poln prevajalcev, glup pa tudi ni, to se verjetno lahko strinjamo?

+ 1

In jaz bi rada videla, koliko ljudi bi se vedlo etično in moralno, če bi imeli dostop do sredstev v vseh oblikah. Ko smo brez vez in sredstev, lahko vsi pametujemo, koliko afer ima kdo za seboj. Po mojem mnenju oblast spremeni človeka. Nekam veliko naključje bi bilo, da bi uspelo priti na vrh samo nemoralnim in neetičnim ljudem, ki silijo na vrh, da lahko kradejo. Hm ...
S tem ne upravičujem preteklih dogajanj, želim samo izpostaviti, da po mojem mnenju ne gre za a priori slabe ljudi.
mejkap - blog o ličenju
0
Nazaj na vrh
*lučka*
Starost: 40Pridružen: 25. jul 2006Prispevkov: 1019Kraj: vsakič nekje drugje :)Status:Offline
Objavljeno: 6. dec 2011 23:39
Povezava do prispevka
Katrin je napisal/aMeni se zdi, da se kar naprej pritožujemo nad vsem, volimo pa skoz iste osle.
Zame je alternativa nekdo tretji.

Word.

Kar se pa tiče drugih kriterijev: če zna premier (katerikoli) voditi državo, mu neznanje angleščine in printanje mailov zelo rada odpustim. Na podlagi tega res ne moremo soditi, kako bo nekdo opravljal svojo funkcijo.
Beauty, to me, is about being comfortable in your own skin. That, or a kick-ass red lipstick. (Gwyneth Paltrow)
0
Nazaj na vrh
SwanHeart
Starost: n/aPridružen: 18. jul 2005Prispevkov: 1527Kraj: Nekje v temi s prekrizanimi rokamiStatus:Offline
Objavljeno: 6. dec 2011 23:44
Povezava do prispevka
Tikka je napisal/a
Jaz se samo še neznosno zabavam na račun te burleske. Se vsaj nasmejim.

jaz se sam rezim ko krava. da bi se kaj prevec sekirala pa... nevem... vseen mi je nekak. sam smejem se raznoraznim pogruntavscinam in surlam do Pakistana...
There is only 1 part of the universe you can change and that part is your own self.
0
Nazaj na vrh
jagoda007
Starost: n/aPridružen: 21. mar 2007Prispevkov: 1216Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 7. dec 2011 7:20
Povezava do prispevka
Burleska.
0
Nazaj na vrh
Akasha
Starost: n/aPridružen: 12. okt 2004Prispevkov: 7649Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 7. dec 2011 8:27
Povezava do prispevka
Angleščine in računalnika se da naučiti, če je že treba.
THE SPIRIT OF FIRE !!!
0
Nazaj na vrh
magrateja
Starost: n/aPridružen: 19. okt 2008Prispevkov: 2577Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 7. dec 2011 8:51
Povezava do prispevka
Itak bi pogosto bilo bolje pustiti prevajalca, da govori, kot da se naši matrajo s kvazi angleščino s takim naglasom, da dvomim, da jih kdo razume...
0
Nazaj na vrh
Alena
Starost: 46Pridružen: 12. maj 2004Prispevkov: 23299Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 7. dec 2011 10:17
Povezava do prispevka
MeiMei je napisal/aJa, to, da je Janković nov, svež obraz, je pa sploh najboljši nateg. Clown Tip se že od devetdesetih redno pojavlja v medijih, se prepira s politiki, ima nešteto afer in je že skoraj deset let župan LJ, kjer neprestano povzroča zdrahe. Nov obraz, seriously? Isto finto je levica prodala na prejšnjih volitvah z LDS in Zaresom, kot da sta to dve čisto novi stranki (z novim imenom in starimi kadri), pa so jo volivci vseeno kupili, kako sta končali pa vemo (bremzanje Pahorja na vsakem koraku, nešteto afer začenši z ubogimi bulmastifi, na koncu pa sta še zapustili vlado kot podgane, ki skočijo s potapljajoče se ladje).<br><br>Še največji fail IMHO je pa to, da Jankovića podpira stara garda ala Kučan, Stanovnik, Partljič itd. Ljudje, ki so še pred dvajsetimi leti tulili o bratstvu, edinstvu, sociali in podobnih parolah (pravzaprav to počnejo še danes, še najraje na kakšnih kongresih), podprejo enega največjih kapitalistov, milijonarja in tajkuna, ki je na račun "malega človeka" (ki ga sedaj baje zastopa) obogatel. To pa je integriteta!

Podpis!
Toliko podjetij je uničil, da ni res. Cela familija ima neke mutne posle, da jih bodo lahko  sedaj pometli pod preprogo.
Res bravo tistim, ki so ga volili. Groza me je kaj bo v naslednjih 4 letih delal.
Sama žal nisem mogla volit, ker sem bila z bolnim otrokom v bolnišnici.

Pri nas poterebujemo povsem nove obraze, ne pa vedno iste, ki samo imena strank menjujejo. Za bruhat. Drugi pa še zraven ne morejo.
0
Nazaj na vrh
kokola
Starost: 25Pridružen: 13. feb 2008Prispevkov: 3747Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 7. dec 2011 11:53
Povezava do prispevka
Anisja je napisal/a
To, da Jankovič nima bontona in podobno se mi sploh ne zdi relevantno. Še vedno ima dobre govorniške sposobnosti.

Resno? Mene že sedaj zmrazi, ko pomislim kako se bo obnašal na srečanjih voditeljev EU in evroskupine (še posebej tega bo v prihodnje ogromno)..

Tam so navajeni hujših stvari - sam pomislite na Berlusconija Smile

All I've learned from my mistakes is that I can't stop repeating them.
0
Nazaj na vrh
Ursqa
Starost: -13Pridružen: 19. mar 2010Prispevkov: 612Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 7. dec 2011 12:33
Povezava do prispevka
Nenazadnje bonton ni nekaj s čimer se rodimo ampak se ga naučimo - zakaj se nebi mogel naučiti vseh teh "višjih" ceremonij? Verjetno ni ravno včeraj pobegnil s kakšne temni kleti Smile in ne pozna osnovnega bontona.
Dress your days with dreams.
0
Nazaj na vrh
Tikka
Starost: 43Pridružen: 11. maj 2005Prispevkov: 14022Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 7. dec 2011 12:38
Povezava do prispevka
Burleskoni je pa itak EPIC FAIL
Per Aspera ad Astra
0
Nazaj na vrh
kokola
Starost: 25Pridružen: 13. feb 2008Prispevkov: 3747Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 7. dec 2011 12:45
Povezava do prispevka
Zato pa pravim, da so navajeni na najhujše Tongue

All I've learned from my mistakes is that I can't stop repeating them.
0
Nazaj na vrh
SwanHeart
Starost: n/aPridružen: 18. jul 2005Prispevkov: 1527Kraj: Nekje v temi s prekrizanimi rokamiStatus:Offline
Objavljeno: 7. dec 2011 13:34
Povezava do prispevka
Tikka je napisal/aBurleskoni je pa itak EPIC FAIL

Brusketoni Big smile
There is only 1 part of the universe you can change and that part is your own self.
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Volitve 2011
Stran 6 od 8
Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Izbira čevljev valižanske princese in bodoče kraljice dokazuje, da je kraljica kraljevskih, ženstvenih čevljev.