Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Ugodno prodam prodajno uspešnico EstherHicks Denar in Zakon privlačnosti original zapakirano še v embalaži

Baby
Starost: n/aPridružen: 11. mar 2005Prispevkov: 2553Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 24. feb 2013 16:17
Povezava do prispevka

Prodajna uspešnica, za katero vam ne bo žal, da jo imate v domači knjižni zbirki. O D L I Č N A knjiga! 

Knjigo sem prejela za darilo, vendar že eno takšno imam. Redna cena je 22,90 eur, jaz jo prodajam za 17,90eur. 

Več info dobite na sporočilcu ali preko smsa/klica na 040 21 49 21.

 

 

Denar in zakon privlačnosti - Naučite se privlačiti bogastvo, zdravje in srečo



Ko življenje ne gre tako, kot bi želeli, večina meni, da nam nekaj od zunaj preprečuje izboljšanje, saj se nihče namenoma ne oddaljuje od uspeha. Morda je prijetneje kriviti druge kot prevzeti odgovor­nost za nezaželene okoliščine; to povzroča zelo velike negativne posledice in je razlog za neuspeh. Med branjem knjige se bo vaše razmišljanje spremenilo in dobili boste moč, da naredite spre­membo. To pa je tudi namen, ki vam ga posreduje knjiga, oziroma Abraham …

Doseganje uspeha je nekaj, česar se lahko naučimo. Ni treba, da se rodimo v družino, ki že ve, kako služiti denar. Ni nam treba dobivati dobre ocene v šoli ali poznati prave ljudi, živeti v pravi državi, biti prave velikosti, barve, spola, vere … Moramo se samo naučiti nekaj enostavnih načel in jih dosledno uporabljati v praksi.

Avtorja knjige Esther in Jerry Hicks, ki pravzaprav le zapisujeta in za predstavitev ljudem urejata sporočila, ki jih posreduje Abra­ham, skupina modrih neutelešenih bitij, da vplivajo na nas, nas ganejo in vodijo, sta pripravila knjigo Denar in Zakon privlačnosti zato, da bi se naučili privlačiti bogastvo, zdravje in srečo.

Knjiga nas uči, da naj bi se v življenju počutili dobro in da je splošno dobro počutje za nas naravno. Uči nas, da je naše življenje vedno lahko še boljše ne glede na to, kako dobro se že počutimo, in da sta možnost in moč izboljšati svoje življenje v naših rokah. Nudi nam praktična filozofska orodja, ki z dosledno uporabo omogočajo bogato, zdravo in srečno življenje, ki je naša prirojena pravica.

Posebnost: knjiga oddaja energijo
Ilustracija na naslovnici te knjige nosi energijsko sporočilo. Zato priporočamo, da knjigo pred branjem za nekaj trenutkov ali pa tudi kako minuto vzamete med dlani, po možnosti tako, da sliko pokrijete z dlanjo leve roke, ki sprejema informacije.
Informacije prav tako prehajajo v nas, če je knjiga na mizi in na sliko položimo dlan leve roke.
Pa tudi če nimamo namena brati, ob slabšem počutju položimo dlan na sliko na naslovnici in tako pridobimo energijo. In ni odveč, da damo knjigo, ko gremo spat, pod blazino.
Lahko se zgodi, da nam je energije, ki prihaja skozi naslovnico, preveč; slabo počutje, otrdelost, mrazenje, oblivanje z vročino … je lahko neprijetno. Tedaj »vzdržimo«, saj gre morda le za močnejši odziv. Če pa nam je le preveč neprijetno in traja, dlani nekaj časa ne polagamo na knjigo. Knjiga pod blazino deluje blagodejno, a nekaterim spanec lahko odžene.
Učinek delovanja lahko preverimo. Z radiestezijskimi instrumenti, z nihalom ali bajalico. In kineziološko.
Avtorica slike je Vesna Kravcar.

0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Ugodno prodam prodajno uspešnico EstherHicks Denar in Zakon privlačnosti original zapakirano še v embalaži
Stran 1 od 1
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Zvezdnice, kot so Jennifer Lawrence, Kate Hudson, Serena Williams in Emma Stone so na rdeči preprogi zažarele v (kot) poročnih oblekah.