vir: 24kur
keya, na linku od siola sem videla na enem posnetku ORANŽNE majice
Mogoče ste tudi ve tam v bližini
Tu pa še članek glede razveljavljenega gola: klik

Mogoče ste tudi ve tam v bližini

Jaz sem mislila, da naj sudja bi razveljavil gol, ker naj bi bil offside, potem v oddaji po tekmi pa so rekli, da naj bi ga zato, ker je bilo kar nekaj prekrškov med prerivanjem pred golom (američani so naše vlekli za majice in jih držali nazaj, potem normalno, da je strelec prišel do žoge in dal gol) in je sudja že prej večkrat zapiskal, ampak ga ni noben slišal, zato so igrali dalje. V tem primeru je razveljavitev pravična. Offside pa res ni bil, je vidno na posnetku (čene bi ga videl tudi stranski sodnik, pa ga ni - ni piskal).
Tudi naši niso prav nič šparali z 'vleko majic' in grobim blokiranjem, ampak vseeno bolje, da je piskal prekršek, kot offside, saj je res, da je v tem primeru razveljavitev mnogo bolj pravična. Jaz tekme do konca nisem gledala, ker sem bila v službi še in sem ravno nekaj delala, tako da sem zdej samo te posnetke gledala, kateri pa so omejeni na kot snemanja in ni vse vidno.

! Tikka in Pegasus, vidve sta manjkali, le glejta, da v sredo prideta
! Sicer pa, kot pravi Glista, testosterona (in (.)(.)) je bilo na pretek
.
Sploh če bo spet polno testosterona
(meni ga sicer včeraj ni manjkalo + je bilo luštno, ampak so mi misli večkrat uhajale k vam)
Kak bomo uživale! (upam, da tudi zaradi rezultata, naj bo vsaj remi, pretty please
)

No.. ok, mam eno majčko, ki bi jo lahko všuljala pod kao roza. 

Ta vikend sm ostala v Lj, moji pa v sredo zvečer grejo in jih do nedelje zvečer ni.. in zdej mati navijajo, da pridem že v torek popoldan.. al pa v sredo enkrat.. huh, a js bi tako ostala na tekmi v Lj..

Tko kot pravijo - kaj boš doma, sej doma že vse poznaš!

Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...