Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

PRAVILA ZA UPORABO MALIH OGLASOV

Tanja
Starost: n/aPridružen: 14. okt 2003Prispevkov: 45019Kraj: Planet LepoteStatus:Offline
Objavljeno: 15. sep 2008 15:49
Povezava do prispevka
 1. Forum "Mali oglasi" je namenjen izključno aktivnim članicam Planeta Lepote. Za aktivno članico se šteje članica (ali član), ki od prijave dalje redno sodeluje na večini forumov PL. Kar pomeni, da aktivnost ne temelji na objavi malih oglasov, ampak na sodelovanju na ostalih temah.

 2. Forum "Mali oglasi" je namenjen izključno prodaji rabljenih stvari. Vsako oglaševanje ali preprodaja bosta brez predhodnega obvestila takoj umaknjena in ustrezno sankcionirana.

 3. Pri oddaji oglasa že v naslovu navedite, za kateri izdelek gre in ne uporabljate naslovov kot so: kupim, prodam ... razen, če gre za več stvari. Torej: "prodam Sephora maskaro" in ne samo "prodam", ali "maskara".

 4. Če prodajate več stvari, jih objavite skupaj (npr. dekorativo skupaj, negovalno skupaj, ali po različnih firmah).

 5. Oglase je dovoljeno objavljati le direktno, torej ne tako, da se namesto vsebine oglasa navede povezavo na katerokoli drugo spletno stran, kjer je oglas dejansko objavljen.

 6. V naslovih malih oglasov ni dovoljeno uporabljati velikih tiskanih črk.

 7. Po uspešni prodaji oz. oddaji artiklov javite eni od moderatork (Alena, Iza, Bubica10,  Tikka, da se oglas umakne, pri čemer navedite povezavo do svojega oglasa.

 8. V primeru suma zlorabe malih oglasov za oglaševanje ali preprodajo, se oglasi umaknejo in uporabnika opozori. V primeru ponovitve objave takšnega oglasa sledijo ustrezne sankcije.

 9. O tem, ali gre za zlorabo malih oglasov, presojajo administrator, urednik portala in moderatorji malih oglasov.

 10. Vsaka članica Planeta Lepote lahko odda največ 3 oglase na dan.
Nazadnje urejeno 12. maj 2014 18:04; skupaj popravljeno 2 krat
A health and beauty freak.
0
Nazaj na vrh
romy
Starost: -14Pridružen: 26. jan 2006Prispevkov: 11066Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 7. avg 2009 19:39
Povezava do prispevka
Opažam, da si precej članic Planeta Lepote očitno ni še nikoli prebralo zgoraj napisana Pravila za uporabo malih oglasov. Posledično to pomeni, da imamo moderatorke precej dela s popravljanjem malega oglasa in opozarjanjem. Menim, da vam branje zgoraj napisanega ne vzame preveč časa oz. bi bilo lepo od vas, da ta pravila spoštujete.

Lepo prosim, da upoštevate zgoraj napisana pravila (uporaba velikih začetnic, da ne pišete vsega z velikimi črkami, da naslov oglasa smiselno oblikujete, ne samo "prodam" ali "krema"...itd).

Predvsem pa se držite tega:

- Oglase je dovoljeno objavljati le direktno,torej ne tako, da se namesto vsebine oglasa navede povezavo nakaterokoli drugo spletno stran, kjer je oglas dejansko objavljen.

- Povezave do drugih spletnih albumov niso dovoljene (ter dodajanje slik na katerih je viden logotip drugega spletnega albuma ipd.), ker imamo tudi tu na Planetu Lepote možnost ustvariti svoj spletni album.

Kljub opozorilom in popravljanju oglasov se te kršitve ponavljajo (tudi od istih članic), tako da še enkrat: preberite si zgornja pravila in Pravila portala Planet Lepote (klik).


0
Nazaj na vrh
Tanja
Starost: n/aPridružen: 14. okt 2003Prispevkov: 45019Kraj: Planet LepoteStatus:Offline
Objavljeno: 22. feb 2012 18:28
Povezava do prispevka
Zaradi 'zasipanja' foruma Mali oglasi s prevelikim številom oglasov dodajamo novo pravilo:

Vsaka članica Planeta Lepote lahko odda največ 3 oglase na dan.
A health and beauty freak.
0
Nazaj na vrh
iza
Starost: 122Pridružen: 17. jan 2007Prispevkov: 4988Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 31. mar 2012 0:24
Povezava do prispevka

Zaradi stalnega kršenja pravil malih oglasov, zlasti pravila št. 1., smo se odločili, da bomo od zdaj naprej pravilo spremenili. In sicer:

Forum "Mali oglasi" je namenjen izključno aktivnim članicam Planeta Lepote. Za aktivno članico se šteje članica (ali član), ki od prijave dalje redno sodeluje na večini forumov PL. Kar pomeni, da aktivnost ne temelji na objavi malih oglasov, ampak na sodelovanju na ostalih temah.
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
PRAVILA ZA UPORABO MALIH OGLASOV
Stran 1 od 1
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
 • Tanja 19. mar 2023 20:52
  RES slabo, meni izsušuje kožo
 • Tanja 21. feb 2023 18:20
  Izvrsten, najboljši
 • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
  Svaljka se
 • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
  Ne preprečuje vonjav
 • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
  Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Ali vas zastrupljajo vaši tamponi? Ugotovitve študije so pokazale 16 kovin v široko dostopnih blagovnih znamkah tamponov.